reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eve robiłaś te pączki bez drożdży??

Ps. nieważne sorry już doczytałam, że robiłyście. A dobre czy lepsze drożdżowe?!

amatorkom lodów polecam Algide Carte D'or Muffin ... właśnie się rozpłynęliśmy nad nimi i 900ml ... :-Dpyszka !

lody.jpg

Z tym falstartem to niezły pomysł bo jak ostatnio próbowałam kupić to nawet w zwykły dzień nei dało się dostać. Tylko teraz to już dooopa trzeba było się wcześniej orientować :confused2:. No cóż może się z rańca uda bo jak nie to będę wściekła

Mońcia - ja jestem prawdziwym lodożercą :-DOto moje ulubione...ale sobie narobiłam smaka

Mońca ja kolejnt lodożerca:) Ale akurat te muffinowe nam wczoraj nie zasmakowały jakoś;/ Ja to njbardziej lubię zwykłe algidy :) Wszystkie smaki:)

A dobre czy lepsze drożdżowe?!

Ja uwielbiam te pączki z serków homo. Zwłaszcza cieplutkie, posypane cukrem pudrem, normalnie pyszności. Ale dobre są też na zimno, wtedy zagryzam je mlekiem.. Mmm.. Zaraz biorę się za pieczenie :-D

Ale drożdzowe też lubie, o ile są świeżutkie :-p

Czyli podsumowując WSZYSTKIE PĄCZKI SĄ PYSZNE! :-D

My już zjadłyśmy po jednym, narazie skromnie, ale jakoś nie mam ochoty dziś :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry