- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agulka2012
Fanka BB :)
podpisuję się do grupy dziewczyn na diecie jajecznej
przed ciążą jakoś jajko było ostatnią rzeczą która przychodziła mi do głowy a ostatnio... no cóż jajeczna dieta. Ale taka uwaga po mojej przygodzie z lekarzem od ch. zakaźnych- jajko na miękko w ciąży nie jest zalecane!
Co do nowych potraw i smaków to ponoć dobrze jest w ciąży próbować jak najwięcej nowych potraw, o różnych smakach. Potem łatwiej dziecku wprowadzić nowe produkty do diety.
My dziś z A mamy dzień z żółtym serem. Na śniadanie tosty a na obiad zapiekanki
Pyszności!!
Co do nowych potraw i smaków to ponoć dobrze jest w ciąży próbować jak najwięcej nowych potraw, o różnych smakach. Potem łatwiej dziecku wprowadzić nowe produkty do diety.
My dziś z A mamy dzień z żółtym serem. Na śniadanie tosty a na obiad zapiekanki
zyrraffka
Szczęśliwa mama
zawsze mi się śmiać chce jak czytam o ciężarnych piszących o jedzeniu. Na czerwcówkach też było wesoło

ja niestety mimo że lubie jajecznicę i jajka bardzo...to jak zrobiłam sobie królewskie śniadanko : jajeczniczka na masełku z szyneczką , bułeczka , herbatka /. to mnie potem muliło pół dnia po tej jajówce
i już nie jem jajek w ogole....bu....
ja za to bardzo lubie czasami zjeść banana w paseczki , kiwi w kosteczkę , zalane jogurtem truskawkowym albo jagodowym
mniammmm ....
co do apetytu .... ZERO
... głodna jestem ale na nic ochoty nie mam , a jak już coś zjem to wcale nie ma tej satysfakcji '' mmmm ale pyszne '' ale za to pizza jest zawsze mile widziana ;p dzisiaj mój B. chciał po drodze z pracy mojej wpaść do Maczka na Bigmaczka , i odziwo nie miałam ochoty !!
i nie poszliśmy 
ja za to bardzo lubie czasami zjeść banana w paseczki , kiwi w kosteczkę , zalane jogurtem truskawkowym albo jagodowym

co do apetytu .... ZERO

reklama
Agulka2012
Fanka BB :)
A ja dziś na obiad zjadła pyszną zupę ogórkową:-) trochę zostało... chce któraś??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: