reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
podpisuję się do grupy dziewczyn na diecie jajecznej:) przed ciążą jakoś jajko było ostatnią rzeczą która przychodziła mi do głowy a ostatnio... no cóż jajeczna dieta. Ale taka uwaga po mojej przygodzie z lekarzem od ch. zakaźnych- jajko na miękko w ciąży nie jest zalecane!

Co do nowych potraw i smaków to ponoć dobrze jest w ciąży próbować jak najwięcej nowych potraw, o różnych smakach. Potem łatwiej dziecku wprowadzić nowe produkty do diety.

My dziś z A mamy dzień z żółtym serem. Na śniadanie tosty a na obiad zapiekanki:) Pyszności!!

to chyba tylko ja jestem antyjajeczna ;D M. codziennie propounje mi na śniadanie jajka w jakiejś postaci a ja nic tylko się krzywię ;D

ja niestety mimo że lubie jajecznicę i jajka bardzo...to jak zrobiłam sobie królewskie śniadanko : jajeczniczka na masełku z szyneczką , bułeczka , herbatka /. to mnie potem muliło pół dnia po tej jajówce :( i już nie jem jajek w ogole....bu....

ja za to bardzo lubie czasami zjeść banana w paseczki , kiwi w kosteczkę , zalane jogurtem truskawkowym albo jagodowym :-D mniammmm ....

co do apetytu .... ZERO :szok: ... głodna jestem ale na nic ochoty nie mam , a jak już coś zjem to wcale nie ma tej satysfakcji '' mmmm ale pyszne '' ale za to pizza jest zawsze mile widziana ;p dzisiaj mój B. chciał po drodze z pracy mojej wpaść do Maczka na Bigmaczka , i odziwo nie miałam ochoty !! :szok: i nie poszliśmy :sorry:

która to pisała o dniu żółtego sera??? właśnie zjadłam kanapkę z takowym i po prostu NIEBO W GĘBIE.
kopfer a składkniki na sałatkę owocową - zakupione ;D :)))

Mmmm, mi ochoty narobilyscie na te jajca ;D

Mońcia
user-offline.png
mnie tez ostatnio cos Macas sie znudzil... Co wczesniej moglabym jesc i jesc i jesc burgery...:cool:

A ja mam 20 jajek w lodówce i nie mogę na nie patrzeć. Ja mam tak ja Ty MOńcia jestem głodna a na nic nie mam ochoty, jedyne co mi wchodzi to sałatka owocowa.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry