reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POMIDORY SĄ OCHYDNE !!

jestem ich wrogiem od zawsze :wściekła/y: nienawidzę zapachu pomidorów ! i wyglądają obleśnie :no:

hehe :rofl2: wczoraj byliśmy ze znajomymi na "piwku" i na zapleczu jakaś pani robiła frytki a ja czułam tak intensywnie zapach faworków że aż mnie zwijało na samą myśl :p tylko mój B . się zastanawiał gdzie by mógł mi kupić faworki o 23 ;p hahaha.....i wpadłam na myśl , jak by smakowały frytki z cukrem....:laugh2: skoro placki ziemniaczane jem z cukrem od dziecka , to czemu taka frytka miała być niedobra :sorry:

reklama
Moncia ja tez uwielbiam placki ziemniaczane z cukrem!!! A do tego czasem pije jeszcze herbate mietowa! Niebo w gebie!

łeeeeeeee:szok::szok: Jakiekolwiek ziemniaki z cukrem albo czyms slodkim ????? Zartujecie ???? :) Ja nie moge.... NIektorzy lubia wolowine z czekolada, mnie na sama mysl sie robi slaaaabo... MEGA slabo... Ale np potrafie zjesc czekolade popic kefirem i zagruzc ogoraskiem kiszonym :D niam niam niam !:rofl2:

ufff... ;) Fakt faktem, niektorzy uwielbiaja placki z cukrem... W sumie wiekszosc ludzi... Ej, moze to ja jestem dziwna :baffled:

placki już takie zimne ... z cukrem ... mmmmnaimi !!
ciepłe dobre są też ze śmietaną i cukrem :)
albo gulaszem ;p

a kopytka ?? kopytka z bułką tartą i cukrem , mój boże jakie to pyszne :tak::tak::tak:

mięsko z żurawiną - pyszotka
mięsko w sosie śliwkowym - pyszotka
mniam mniam mniam :-p

reklama
jezuuuuuuuuuuuuuuuuu przestańcie:-D:-D:-D:-D ślina poleciała miaż do kolan:-D:-D:szok::szok::szok:, ttakie pyszności, mniam, mniam, mniam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry