- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
śląski ... pamiętam jak ciotka o 3 w nocy robiła kluski śląskie dla całej rodzinki hehe
anja ze śląska jesteś?
Tak nadalka
Nadalka masz rodzine na slasku ?
Jezu, a mnie się nie chce nic
na nic nie mam ochoty, jak już sobie coś zrobię to zjadam 1/3 w najlepszym przypadku połowę. Chyba bym truskawek zjadła - o tak
Wczoraj byliśmy u znajomych i od progu już mi coś śmierdziało a tam na stole 4 tarze sushi. Chciałam warzywnego spróbować i tylko ugryzłam odrazu porzuciłam ten zamysł

Wczoraj byliśmy u znajomych i od progu już mi coś śmierdziało a tam na stole 4 tarze sushi. Chciałam warzywnego spróbować i tylko ugryzłam odrazu porzuciłam ten zamysł

No to wrteszcie ktoś, kto tak jak jja ma 100 jajek w lodówce a patrzeć nie możeA ja mam 20 jajek w lodówce i nie mogę na nie patrzeć. Ja mam tak ja Ty MOńcia jestem głodna a na nic nie mam ochoty, jedyne co mi wchodzi to sałatka owocowa.
A sałatką owocową zajadam się od wczoraj ajajaj przepychotaaa!!!!!!!!!!!
no to się kopfer wymieniamy jedzeniem hihihihSkładniki na sałatkę owocową już dawno zjedzone.
Dziś za to na kolację sałatka gyros![]()
u mnie dziś hitem dnia są kopytka ze słoninką i białym serem jejuuuuuuuu!!!!!!!!
no i nieustannie sałatka owocowa!
reklama
Ja właśnie po śniadanku - jajeczka z solą i pieprzem + swojski chlebek z masełkiem mniam
Za Wami chodzą truskawki, a za mną maliny...ostatnio kupiliśmy w Lidlu do tego cukier wanilinowy i odrobina bitej śmietany....ale pyyyycha deser 

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: