reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja wole miesko z sosikiem miesnym, kielbaske z kabanosikiem i po prostu slaski WURST :tak::tak:

reklama
śląski ... pamiętam jak ciotka o 3 w nocy robiła kluski śląskie dla całej rodzinki hehe
anja ze śląska jesteś?

śląski ... pamiętam jak ciotka o 3 w nocy robiła kluski śląskie dla całej rodzinki hehe
anja ze śląska jesteś?

Tak nadalka :) I kluski slaskie niam niam pychota z takim sosikiem :D Okolice Katowic mieszkam i tylko zaluje, ze mieszkacie w wiekszosci daleko, bo bysmy sobie babska posiadowe u nmnie zrobily, w koncu chata wolna ;)))

Nadalka masz rodzine na slasku ?

Składniki na sałatkę owocową już dawno zjedzone.

Dziś za to na kolację sałatka gyros :)

przez tą pracę na kuchni się wk bo czasami bym coś zjadła ale nie wiem co bo w du**pie za dużo już było :eek:

Jezu, a mnie się nie chce nic :baffled: na nic nie mam ochoty, jak już sobie coś zrobię to zjadam 1/3 w najlepszym przypadku połowę. Chyba bym truskawek zjadła - o tak:tak:
Wczoraj byliśmy u znajomych i od progu już mi coś śmierdziało a tam na stole 4 tarze sushi. Chciałam warzywnego spróbować i tylko ugryzłam odrazu porzuciłam ten zamysł :-D

Eve, te truskawki też mi chodza od jakiegoś czasu po głowie:-p:-p mam gdzieś chyba pomrożone, musze looknąc w zamrażalnik:-D

A ja mam 20 jajek w lodówce i nie mogę na nie patrzeć. Ja mam tak ja Ty MOńcia jestem głodna a na nic nie mam ochoty, jedyne co mi wchodzi to sałatka owocowa.
No to wrteszcie ktoś, kto tak jak jja ma 100 jajek w lodówce a patrzeć nie może:D
A sałatką owocową zajadam się od wczoraj ajajaj przepychotaaa!!!!!!!!!!!

Składniki na sałatkę owocową już dawno zjedzone.

Dziś za to na kolację sałatka gyros :)
no to się kopfer wymieniamy jedzeniem hihihih

u mnie dziś hitem dnia są kopytka ze słoninką i białym serem jejuuuuuuuu!!!!!!!!
no i nieustannie sałatka owocowa!:D

reklama
Ja właśnie po śniadanku - jajeczka z solą i pieprzem + swojski chlebek z masełkiem mniam :tak: Za Wami chodzą truskawki, a za mną maliny...ostatnio kupiliśmy w Lidlu do tego cukier wanilinowy i odrobina bitej śmietany....ale pyyyycha deser :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry