agucha1986
Fanka BB :)
no to szalejesz takie śniadanka hehehe ale jak ty w południe wstajesz to nic dziwnego 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
moim żywieniem zajmuje się męzuśno to szalejesz takie śniadanka hehehe ale jak ty w południe wstajesz to nic dziwnego![]()
. W niedzielę na obiadek jedziemy do mamusi i zamówiłam sobie ogórkową i bitki wołowe
.
ale przeprowadzka zrobiona , wszystko w miarę ogarnięte (prócz worów z ciuchami ;D ) więc dzisiaj będzie normalny obiad domowy !! nie wiedziałam że tak będzie mi brakowało zwykłego samorobnego żarełka

Ja mam tyle dobrze że teściowa podsyła jedzenie a mama raz w tygodniu przyjeżdża i też mnie wspomaga w gotowaniu. Jeśli zdarzy się tak, że żadna nie pomoże a nam się nie chce gotować to jedziemy do Olimpu albo czegoś podobnego co ma domowe jedzenie na wagę i obydwoje się napakujemy za 25 zł :-)