reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pisałyście niedawno coś o mieszaniu smaków ja ostatnio zjadłam lody waniliowe a tuż po tym grzanki z dużą ilością czosnku :szok::-D. A słodki i słony uwielbiam mieszać od zawsze. Moja ulubiona sałatka to taka z sałatą lodową, rukolą, mozarellą, podsmażanym boczusiem, gruszką z puszki a do sosiku dodaję dżemu wiśniowego albo żurawiny mniamm polecam :tak:

o matko :szok: nie chcę być nie miła i nie wątpię że Ci smakuje ta sałatka ale jak to czytałam co ty tam dodajesz to aż mnie zemdliło :-D:-D:-D

reklama
Betunka wiesz nawet mnie ten przepis zaciekawił, zwłaszcza te gruszki, ale kurcze chyba aż tak ekstremalna nie jestem żeby tego próbować ;-) Chociaż zapiszę sobie ten przepis, ciekawe co mój na to powie.

agucha - to tylko dlatego że jeszcze jej nie spróbowałaś, na razie wszyscy którzy jedli mówią że rewelacja smakowa :tak::-D

betunka u nas w hotelowej restauracji podają podobne wygibasy ale jeszcze do tego np ser pleśniowy... :rofl2:

a u mnie nie występuje takie zjawisko jak "mieszanie smaków":no::no: nie mam tak, że zjem coś słodkiego i zaraz przegryze słonym:no::no: ja to nawet jako takich zachcianek nie mam:no::no::no:

Ja nie lubie łączyć mięska z owocami... I też jakoś nie idzie mi naraz takie mieszanie smaków, chyba że zjem ciasto z kremem i za pół godziny frytki. To straszne, ale ciągle mam na nie ochotę:baffled: Strasznie niezdrowo... no i to ciasto czekoladowe, a niby nie znosze słodyczy...

betunia twoja sałatka przypomina mi składnikami pizze góralską serwowaną w Zakopanym... Pycha!! Ale bym zjadła!!

reklama
Ja też za mieszaniem mięsa z owocami nie przepadam, aczkolwiek robię wyjątek dla schabu ze śliwką lub morelą męża i cycka z kurczaka z tymi samymi owocami zrobionymi przez szwagierkę. MNIAM!

Wysłałam B. po składniki na jabłecznik. :tak: Nie mogę się już doczekać. Ślinotoku dostaję normalnie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry