reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co do mieszania: mój dzisiejszy podwieczorek składał się z: herbatki z sokiem malinowym, pół bułki z nutellą, kromka chleba z salami, ogórek kiszony, pół kiwi i pół khaki.. A na deserek jeszcze snickers'ik :-)

reklama
a mi właśnie mój wspaniały przyszły Szwagier przyniósł cheetosy ;D taką miałam ochotę a wracał z pracy i go wyprosiłam żeby mi kupił ;p i kupił i przyniósł :D mniam ;D

mmmmm cheetosy ketchupowe dawno nie jadłam tego świnstewka. A u nas nowe zasady zdrowej diety to nei chcę takimi łakociami mężowi smaka robić. Trzeba będzie jakoś cichaczem przemycić :-D

Mońcia no prosze jakiego Ty masz dobrego szwagra no no pozazdrościć ;-)

Doe wierzę w ciebie że na pewno dasz radę swoim zachciankom mimo zasad nowej zdrowej diety :-D

Przepis na pączki bez drożdży:

PRZEPIS NA PĄCZKI
-2 serki waniliowe ( chodzi o takie homogenizowane, ponoć najlepsze Maćkowy ),
-3 szklanki mąki,
-6 jajek,
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia,
-cukier waniliowy,
- ok. 2 łyżek spirytusu,

Wszystko mieszamy i smażymy w 1/2 litra oleju, w garnku.

Ja chyba zrobię dziś, mam nadzieję, ze mi wyjdą.

a te dalej z tymi pączkami :-D ja rano nawet trochę poćwiczyłam a tu już pączki :-)
ja mam ochotę na bagietkę czosnkową z biedry :-)

Eve czekam na efekty jak stwierdzisz, że dobre wyszły to ja też się skuszę. W niedzielę robiliśmy ze znajomymi pączki takie drożdżowe, 1szy raz i wyszły pyszniutkie z marmoladą różaną, mniam.... Normalnie wszyscy zjedli po 2, 3 pączki, a ja skromnie 5 :szok::szok::szok: W końcu po 4 miesiącach "diety" mogę jeść i sobie nie żałuję. Po tej "tłustej niedzieli" na ważenie jeszcze nie miałam odwagi. Ale powiem Wam, że w tej ciąży pączki mnie prześladują i to na maksa, gdyby nie zdrowy rozsądek jadłabym codziennie po DWA, a co!!!!!!!!

kaliope u nas nie ma takiego sklepu :no:

a co do pączków to mam jeszcze 2 kostki frytury z holandii to może bym się skusiła... ale wy to jesteście :-D

reklama
Nadalka ja ostatnio mojego wygoniłam do biedrony bo bagietkę, to przyniósł od razu 4 :-D Zapobiegawczy ten mój mąż. Jedna poszła od razu. Reszta czeka na lepsze czasy ;-). Ale jest pyszniutka mniam :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry