reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja jestem po 3 :-) Dwa ja i jak wyraził się szef - 1 dla dziecka :-) Posmakowały mi firmowe walantynki :-)

reklama
Ja równo rok nie jadłam pączków. I dotrzymam do czwartku. ;-)
Pyszny obiadek z mężem wyprodukowaliśmy:-) Schabik z ryżem, Stimerią i sosikiem słodko-kwaśnym. Mniam!

co to jest stimeria???? :szok: ja upichciłam ogórkową. w ogóle, przez kilka dni zjedliśmy chyba z 5 słoików kiszoniaków, dobrze, że narobiłam ;D a to był mój pierwszy raz i wyszły pyszaaaalne!

a ja dziś z racji wybycia mężula z domu wybrałam się na obiadek do naszego ulubionego - tanioszkowego baru, wiecie,że są jeszcze miejsca gdzie można tanio i smacznie zjeść:) za dzisiejszy obiadek zapłaciłam 3.80 zł. :szok: chyba przestanę gotować na dobre jak będę zostawała sama:):) a więc pochłonęłam dziś fasolówę z boczkiem, naleśnika ze srem, i suróweczkę z czerwonej kapustki...
a jak wracałam to naszła mnie taaaaka ochota na bułę drożdżową z rodzynkami - i nawet sama chciałam zrobić ale w sklepiku przy domu zbrakło drożdży i lipa - dalej iść się nie chciało, ochota musi poczekać do jutra.

ojjjj wy pączkowe Damy:):):)

Stimeria to są takie do mikrofali zestawy mrożone. Masz różne, z kurczakiem czy tam innymi dodatkami. Ja najbardziej lubię same warzywa (marchewki, brokuły jakieś groszki coś tam coś). Wrzucasz paczkę do mikroweli i Ci się na parze gotują 7 min. Polecam, bo bardzo czas oszczędza takie rozwiązanie :tak:

aaaaaaaaaaaaa to już wiem, dlaczego moge sobie robić stimerię ;D pierwsze słyszę taką nazwę ;D

ja zrobiłam dziś roladki ze szpinakiem i fetą, a do tego pyszna sałatka grecka:-):-) a zaraz zabieram się za pomarańcze i jogurcik:-)

roladki ze szpinakiem i fetą? woow, brzmi pysznie, na kulinarnym przepis poproszę ;)

reklama
my wczoraj w restaurancji wylądowaliśmy po usg :tak:
na ceny miałam nie patrzeć - chociaż zaskoczyli mnie pozytywnie , nie było mega drogo ;-)

zjedliśmy po sałatce , z smażoną wieprzowiną i podsmażanym bekonem :-p pyszka , ale taka duża że pół zjadłam bo jeszcze czekał nas obiad ... na obiad sobie wzięłam zrazyyyyy oooo jakie pyszne z gnocchi ... kozak pełen :cool2: jak to zjadłam , przy okazji wypiłam 2 szklanki soku pomarańczowego , to na deser już miejsca nie było i marzyłam o tym żeby się położyć bo czułam się jak orka :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry