smerfi1986
Fanka BB :)
Nasze ciążowe zachcianki jednak bardzo różne sąBrzoskwinie... nieodmiennym wstrętem napawa mnie włochata brzoskwiniowa skórka...nie jadam tego. Nie lubię dotyku tej skórki na języku
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nasze ciążowe zachcianki jednak bardzo różne sąBrzoskwinie... nieodmiennym wstrętem napawa mnie włochata brzoskwiniowa skórka...nie jadam tego. Nie lubię dotyku tej skórki na języku
![]()

grrr, ja też tego nie znaszę, więc wiem co czujesz...Brzoskwinie... nieodmiennym wstrętem napawa mnie włochata brzoskwiniowa skórka...nie jadam tego. Nie lubię dotyku tej skórki na języku
![]()
elisabeth, nawet nie wiedziałam, że papierówek nie ma w sklepach... znaczy nigdy na to uwagi nie zwracałam
Pewnie dlatego, że nie nadają się do przechowywania...
.Najbardziej z owoców to lubię jabłka... Może mało ogyginalnie, ale je uwielbiam. Cieszy mnie, że mam w sadzie 3 papierówki (znaczy drzewa), które wyjątkowo dużo jabłek w tym roku mają. Mmmmmm....