• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zachcianki

dziewczyny sory ze na tym watku wczoraj pogotowie zabrało tate wygladal strasznie był biały jak sciana dostał z mety dwa zastrzyki ale juz wiezorem jechalismy go odebrac cala noc nie spał i dzisiaj juz bylismy z nim u lekarza dostał kolejny zastrzyk i antybiotyki teraz odsypia nocke i jest juz lepiej miejmy nadzieje ze tak juz zostanie dziekuje wam za wsparcie my naprawde jestesmy jak jedna wielka rodzina

reklama
Basieńko strasznie się cieszę, że tato czuje się lepiej, bidulek się ucierpiał przez tę noc więc niech śpi sobie smacznie i regeneruje siły. Napewno jak się obudzi będzie się czuł jeszcze lepiej.

I ANECZKO MAM NADZIEJE ZE Z TWOJA BABCIA TEZ JUZ JEST CHOCIAZ ODROBINKE LEPIEJ.MODLE SIE ZA NIA TAK JAK ZA NASZE NIENARODZONE DZIDZIOŁKI ABY WSZYSTKO BYŁO OK

reklama
OLA NIE PRZEJMUJ SIE JA PRZED CHWILA TEZ WPISAŁAM O JEDZENIU NA INNYM WATKU WSZYSTKO DZISIAJ JAKIES TAKIE POMIESZANIE JUZ NIEDŁUGO WSTAWIE OBIECUJE

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry