reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

reklama
wcinam truskawki i morelki,zapijam złotą Pepsi a do tego zaraz przyjadą jagódki ;D kumpel Darka jak wczoraj usłuszał,że bym zjadła,to dzis mi kupił :) milutko...tylko babacia się smieje że po jagodach ma się zatwardzenie :laugh: ooo.jeszcze znalazłam gdzieś krówki ;D i zamiast zatwardzenia to będzie sranko jak malowanko ;D ;D ;D

MNIE TEZ SIE COS WYDAJE ZE NASTEPNA W KOLEJCE JESTES TY WIOLCIU WIEC SZAMAJ ILE SIE DA BO POZNIEJ NIC Z PRZYJEMNOSCI

OLEŃKO zjadłam tą zupę juz na siłę ,może to też z wrażenia ,wszystko muszę teraz szybko załatwiać ,bo siostra męża dzwoniła że zaklepała już wyjazd do GRECJI i dziś byłam o kredyt wakacyjny.Jutro mam przyjechać i będe wiedzieć czy się udało go dostać ,bo to też zależy od babki w banku .A mam tam stałe wpływy od 3 lat ,więc może nie będzie problemu .Wczoraj jak się dowiedziałam że jadą to aż mi łzy w oczach stanęły .że ja nie mogę .GŁUPIE HORMONY

NIESTETY MUSIMY SOBIE DUZO ODMOWIC W TYM ROKU ALE ZA TO JAKIM CUDOWNYM KOSZTEM PRADA WIOLU MAM TYLKO NADZIEJE ZE TY NIE ZOSTAJESZ W DOMCIU ZUPEŁNIE SAMA???

Mąż niech jedzie z dzieciaczkami ,muszą też odpocząć ,cały rok haruje na okrągło ,bo jakby nawet nie pojechał to teściowa by go zajechała w polu bo jego brata też nie będzie.A jeśli chodzi o pomoc to niestety muszę sobie radzić sama ,choć mieszkam z mamą w jednym domu .Zawsze umywała ręce od pomocy nam i dalej tak jest ,nawet dziś zrobiła afere że nie wyczyściłam domestosem toalety jak ja ledwo łażę i jest mi niedobrze .Ale ja sobie poradzę ,nie będzie mi później wypominać ile to ona musiała siedzieć z dzieckiem .

BIDULKA Z CIEBIE CHOLEWKA MUSZE SPADAC MOJ OJCIEC DOSTAŁ ATAKU KOLKI NERKOWEJ ZADZWONIŁAM PO POGOTOWIE I CZEKAMY STRASZNIE SIE MARTWIE BO NIE WYGLADA DOBRZE BOZE OBY SZYBCIUTKO PRZYJECHALI

reklama
Do góry