• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

Mi tak BARDZOOOOOO chce sie piwa ale się boję wziąć nawet łyka, po co licho kusić ale tak sobie marzę, że jak już dzidzia będzie na świecie to naleję sobie szklaneczkę i jednym duszkiem wypiję...

reklama
łyczka piwka to ja i bym chciala ale za duza odpowiedzialnosc na nas ciazy :-) a z tymi grzybami to faktycznie i ja czekam na ich wykwit zwlaszcza, ze mieszkam w lesie i nie moge sie doczekac corocznego grzybobrania. Sama przyjemnosc :-)

Mi też się marzy piwo .... najlepiej pszeniczne :-) ale następny alkohol to mała lampeczka szmpana na sylwestra ...
jak była poprzednia fala upałów to kupiłam sobie Bavarię, która jest całkowicie bezalkoholowa, ale P. miał obawy co do tego i wypił mi 2/3 ... ale i tak nie była dobra ...

Ostatnia edycja:
Mi tak BARDZOOOOOO chce sie piwa ale się boję wziąć nawet łyka, po co licho kusić ale tak sobie marzę, że jak już dzidzia będzie na świecie to naleję sobie szklaneczkę i jednym duszkiem wypiję...

piwoooooo... wczoraj brat pił i nie mogłam się ogranąc to chociaż powąchałam sobie i pachniało cudownie!! Dla mnie to dziwne, bo piwa nie lubię, ale teraz mam na nie potężną ochotę.

ja dzis kebab oszamalam;) pyszniutki w bułeczce chrupiącej (nie rozumiem ludzi, którzy traktują bułkę jako talez i ją wyrzucają :D), z suróweczką z młodej kapusty i marchewki, dobrze wypieczonym mięskiem i sosikami pikantnym i śmietanowo czosnkowym ahhhhhhhhhhhh jeszcze jednego bym teraz zjadla :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry