reklama
Miłka79
Zaangażowana w BB
Ja już sama nie wiem bo nawet łyk wody powoduje wymioty. Strasznie się męczę i chyba nawet mój organizm zaczyna się odwadniać bo dziś w nocy kilkanaście razy łamały mnie skurcze nóg.
Ojej biedna 
Wymioty w ciąży: Vomitusheel S – czopki, Carominthe Lehning – krople, R-52 – Reckeweg – krople, tutaj masz lekarstwa ktore wlasnie pomagaja, ale nie wiem niestety czy sa na recepte. Najlepiej gdybys zadzwonila do swojego gina i zapytala co mozesz wziasc.
Wymioty w ciąży: Vomitusheel S – czopki, Carominthe Lehning – krople, R-52 – Reckeweg – krople, tutaj masz lekarstwa ktore wlasnie pomagaja, ale nie wiem niestety czy sa na recepte. Najlepiej gdybys zadzwonila do swojego gina i zapytala co mozesz wziasc.
malamrowka1100
Fanka BB :)
Ja już sama nie wiem bo nawet łyk wody powoduje wymioty. Strasznie się męczę i chyba nawet mój organizm zaczyna się odwadniać bo dziś w nocy kilkanaście razy łamały mnie skurcze nóg.
Skurcze nóg oznaczają odwapnienie i brak magnezu. Dzwoń do lekarza, albo do szpitala. Twój organizm stracił za dużo minerałów już.
polacaespanola
Aktywna w BB
Oj Miłka mam nadzieje ze odpoczywasz i sie nie przemeczasz,
Dawno mnie nie bylo poniewaz jestem pochlonieta jedzeniem lodow
a tak na serio to nic mi sie nie chce...jedyne czym sie zajmuje to Noemcią... i jeszcze ta straszna pogoda..nic tylko spac 
Dawno mnie nie bylo poniewaz jestem pochlonieta jedzeniem lodow
kasiazar
Anarien ja akurat zmieniłam witaminy na prenatal comlex i wymiotowałam po nich jak kot
A na opakowaniu jest napisane ze własnie pomaga w mdłościach..
Miłka ja tez miałam takie mdlosci i wymioty jak Ty Naszczescie juz minely w polowie 11 tyg
Mi akrurat nic nie pomagalo a pilam imbir, jadłam migdały i probowalam praktycznie wszytsko o czym piszą mamuski na forach. Mam nadzieje ze Ci zaraz to przejdzie i bedziesz mogła cieszyc sie ciąża w pełni!
Miłka ja tez miałam takie mdlosci i wymioty jak Ty Naszczescie juz minely w polowie 11 tyg
Mi akrurat nic nie pomagalo a pilam imbir, jadłam migdały i probowalam praktycznie wszytsko o czym piszą mamuski na forach. Mam nadzieje ze Ci zaraz to przejdzie i bedziesz mogła cieszyc sie ciąża w pełni!
malamrowka1100
ale zgrzeszyłam wczoraj. Od ponad miesiąca miałam ochotę na pizza z pizza hut. Mówiłam nie nie zjem, ale wczoraj tak marudziłam K. i kupiliśmy. Ja nigdy tyle nie jadałam, zawsze mała starczała i nie mogłam jej skończyc, a wczoraj kupiłam dla siebie średnią na grubym cieście i zjadłam całą oraz chciałam więcej.... echhhhh.... kocham zapach soku z czerwonej porzeczki i jagód no cud natury.
reklama
Kurczę, ja też myślę nieustannie o pizzy - ale taka, która mnie najbardziej "kręci"
jest w Warszawie - a to chwilowo 500 km stąd - więc problem się rozwiązuje sam.
Próbuję jeść zdrowo - gotuję pyszne, lekkie zupki ale co z tego skoro pomiędzy tymi zdrowymi posiłkami trochę śmieci w siebie wrzucam. Martwię się (i to nie ze względu na figurę) że za dużo przytyłam - od 53-4 na początku ciąży do 62 teraz... Nie obżeram się, po prostu totalnie zmieniłam styl życia, pilnuję regularnych posiłków, mało - a właściwie w ogóle nie imprezuję, nie piję coca-coli która wcześniej była moim nałogiem... ech.

Próbuję jeść zdrowo - gotuję pyszne, lekkie zupki ale co z tego skoro pomiędzy tymi zdrowymi posiłkami trochę śmieci w siebie wrzucam. Martwię się (i to nie ze względu na figurę) że za dużo przytyłam - od 53-4 na początku ciąży do 62 teraz... Nie obżeram się, po prostu totalnie zmieniłam styl życia, pilnuję regularnych posiłków, mało - a właściwie w ogóle nie imprezuję, nie piję coca-coli która wcześniej była moim nałogiem... ech.