reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka - ale jajca !!!!!!!jak widac nie ma reguły ze jak trafia sie w owukę to bedzie chłopczyk :-)
a Ty znów mnie mylisz z Violą
nie robiłam jeszcze tiramisu powiem szczerze, ale chyba spróbowac :)

Uciekam na sklepy, trzeba auto opłacic, cos na obiad wykombinowac , nie chce mi sie wychodzic, słaba jestem, leje sie jak z kranu, brzuch nawala :( niech sie ta małpa juz skonczy !!!!!!!!!!!!!!

reklama
Laseczka nie myle cie z viola tylko za twoja porada pisze w jednym poscie do wszystkich ;-)
NO TAK KROPNELAM SIE MIALO BYC ILONKO SORKI :-):-):-):-):-):-)

a tak to pierwsze zdanie Twojego postu brzmi jakby było do Violi :p i o to mi chodzi, reszte wiem co i jak :p hehe

Witajcie dziewcznki, witam nowe staraczki :-) Mi wszystkie objawy ciazy przeszly wiec zapewne @ bedzie no ale jeszcze mam troche czasu:) mierzylam sobie dzis znow z ciekawosci tempke tem i mialam 37.3 a pod pacha 36, roznica duza nie? no ale nie nastawiam sie na ciaze trudno moze w nastepnym miesiacu sie uda. chce kupic testy owulacyjne mam nadzieje ze przyniosa skutek :-)
Buziaki

czesc dziewczynki
witam nowe staraczki !!
jednak ide jutro do lekarza od wczoraj mam ciagly bol podbrzusza dosc mocny i plecow, zaczelam sie troche martwic bo moja ciocia w drugiej ciazy po cc tez miala takie bole i okazalo sie ze ciaza wysokiego ryzyka tak wiec nie ma co czekac z lekarzem jutro o 15.30 dowiem sie co i jak.
Za dwa tygodnie jade do Częstochowy wiec pomodle sie za was dupeczki byscie szybciutko zafasalkowaly :-)

ja tez sie witam!!!zrobiłam właśnie sok z ciemnych winogron i wyszedł pychotka!!!a teraz sie zastanawiam czy sa jakies grzybki jeszcze...
a sama sprawdze z tym chinskim czyms co mi wyjdzie ale to chyba faktycznie tak dla zabawy prędzej...
ilonka pllllis mierz zawsze mi bedzie raźniej;-) kto jeszcze mierzy tempke???
ja sie zastanawiam co to bedzie z tymi moimipęcholkami czy urosna bez tych tabletek...tak więc ja mam taki niepewny ten cykl...
a witam nowe staraczki!!!!

zagubiona - masz rację ze jutro idziesz, lepiej nie lekceważyć tych bóli, po naszych przejsciach lepiej dmuchać na zimne taka prawda, !!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze &&&&&&&&7
agnieszka- ok, ale tylko do owulki potem STOP i niech sie dzieje co chce:)
bobofrutek- może to fasolinka:) niech ta tempka nie spada :)

agnes jeszcze mierzy tempkę
czemu dziewczyny do waszych wykresów nie moge dawać komentarzy?????????????? dodałam Was do grupy ale macie chyba zablokawane dodawania wiadomości po wykresami:( szkoda ;P

Agnieszka ja zaczęłam mierzyć od wczoraj w nowym cyklu więc będziemy razem. dla mnie to totalna nowość bo nie robiłam tego nigdy więc liczę na pomoc

reklama
agnes- ale widzę ze nie mierzysz dobrze, bo temperature trzeba mierzyć zawsze o tej samej godzinie po min 3-4 godzinach snu, no i jak np mierzysz o godzinie 6 a zdarzyło Ci sie przespać to odliczasz od tej temperatury 0,1 stopień o godzinę , czyli jak wstałas o 8 i zmierzyłas i było 36,6 to odejmujesz 2 kreski czyli wychodzi 36,4
Jak cos to pisz napriv to Ci bede tłumaczyć
no i najlepiej to takiego mierzenia potrzebny jest termometr z dwoma miejscami po przecinku no 36,77!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry