reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonko my tu wszystkie siebie nakrecamy hi hi a potem pocieszamy i tez hi hi

no u nas w poznaniu tez piekna pogoda

JA JESZCZE NIE ZACIAZYLAM A JUZ JESTEM NAKRECONA :-) A MOZE BARDZIEJ ZAKRECONA:-)

NIE WIEM CZY ZAUWAZYLYSCIE MOJE KOCHANE ZE JUZ 100 STRON ZAPISALYSMY Z TEJ OKAZJI KAWKA DLA KAZDEJ :-) TYLE ZE KAZDA MUSI ZROBIC JA SOBIE SAMA;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
losiczka a już sie wybierałam do ciebie na kawke hahaha a tak poważnie to kawy nie cierpie....w żadnej postaci...a tak na marginesie dziś jest nasza 3 rocznica ślubu...jak to zleciało szybko!!!
agnes no to mierzymy razem tempke a który masz dzień cyklu bo ja 3
bobofrutek teraz najgorsze dni przed tobą bo bedzie cie korcic zeby test zrobić ale pamietaj trzeba być siilną i wytrzymac do poniedziałku!!!
ilona ale co ze niby jest zablokowane ze nie mozesz komentaza dodac???na jakiej stronie i jak to odblokowac???
a u mnie @ na całego ehhhale to znaczy ze endo chyba było dobre...

agnieszka nie zapomnij ze i ja mierzę jeszcze :P hihi :) no nie da sie do Was co miały czy mają wykres dodać komentarzy, trzeba to w ustawieniach zrobić na enpr tzn najpierw ustawienia potem na dole jest ustawiania obserwacji, a tam jeszcze nizej mozna dodawać np rodzaje śluzu , odczuć :) bo w podstawowych jest mało opcji wiec trzeba dodawac swoje obserwacje :)

Hejka dziewczyny ja tylko na chwilkę:)

Zjadłam obiad idę się kąpać i do lekarza:)

Madlen jestem w ciąży i właśnie wybieram się na 1 wizytę:)

Zajrzę do was po powrocie i napiszę co i jak:)

viola czekamy na wiadomosci
dziewczynki jaka ja wkurzona jestem, wlasnie sie okazalo ze polbank okradl nas na ponad 400zl. Maz wsciekly na mnie przyszedl na co kase wydalam bo mu karte 2 razy odrzucilo a na koncie -4 zl, ja oczy na niego jakie pieniadze o co chodzi wchodze na konto a tam niby pieniadze sa dzwonimy na infolinie o co kaman a oni ze wydalismy i u nich to wyswietla, tylko ze ja od tygodnia w zadnym sklepie nie bylam i na koncie internetowym pokazuje ze sa. Eh mam dosyc tego banku to juz drugi raz w ciagu kilku miesiecy. Jutro idziemy zamknac konto

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, wpadłam tylko na chwilę do Was ... chciałam powiedzieć,że oświadczam zakończenie starań o dzieciątko, będę czasem wpadać i pytać co u Was bo ciekawa będę co u Was się dzieje :-) nie chce odejść z forum bo chociaż z Wami porozmawiam :-) Pozdrawiam, trzymam kciuki za staraczki i ich II krechy, a za przyszłe mamusie - za spokojną ciążę i szczęśliwe rozwiązanie i zdrowie dzieciątka i wasze :-)

reklama
wow ile napisane..:szok:,jak poloze smyki spac,to was nadrobie :tak:,w ciagu dnia nie zawsze mam czas,stale cos do roboty..a jak juz dzieciaczki wroca ze szkoly,to musze przysiasc z nimi do lekcji,szybki obiad i nawet nie wiem kiedy jest czas do kapania..:-D
ViolaPop to w takim razie jeszcze raz mega gratulacje !!!!!!!,spokojnych 9 miesiecy i daj znac jak po wizycie ;-)
na razie uciekam ,wpadne pozniej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry