reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo-spokojnie, najlepiej nie mierz juz tej temperatury, wiem ze miałas stałą ostatnio ale w czasie dnia ona jest wyzsza np ja teraz mam 37,2 a rano było 36, 47 :-p:-p ale życzę tej fasolki z całego serca, obyś sie nie rozczarowała !!:-)
losiczka- kurcze nie wiem,nie pomogę , bo tyle wiem ze wiesołek poprawia śluz, jest go więcej !!!!!! :-p
niech mnie ktoś kopnie w zadek..... musze sie ruszyć, i pomyć podłogi a dupsko nie chce sie poderwać z fotela !

reklama
Dziewczyny ja sie żegnam, za godzinkę bedzie juz P :) wreszcie :) :-D
Będe dopiero w poniedziałek bo jutro to przyjęcie Jasia :) chyba ze bede miec czas wieczorkiem jutro to zajrzę !!!!!!!
Miłej niedzieli życzę :)
:-):-):-):-)

Witam kobietki:)

Witam Dzoana i powodzenia:)Zobacz załącznik 395024 dla ciebie:)

Właśnie goście wyszli i jutro druga partia dziś chrzestny z rodziną u mojej córki był a jutro dziadkowie:)

Mama miała upiec mi 1 ciasto a ja miałam zrobić drugie a ona upiekła mi 3 ciasta ja jedno i słodkości pełno a ja nie mogę patrzeć na słodkie:(

A jak tam weekend u was mija?

reklama
Czytam i czytam ten wątek i nie mogę się oderwać. Ale zaraz będę musiała, bo mąż na mnie już krzywo patrzy. Dopytuje się co ja tam siedzę tyle czasu.
Męczy mnie metaliczny posmak w ustach i trochę mi niedobrze :wściekła/y:Zrobię sobie mięte, może mi przejdzie.

Do góry