reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen nie, nie ma jeszcze:no: ja pisałam o poprzedniej ciąży jak to było:tak:
wtedy wiedziałam od razu, ze jestem w ciąży hehe:-)

ilona na żywioł:tak: w sumie chcielibyśmy drugiego synka ale co będzie to będzie, oby tylko było:tak:
a Wy?:)
Kuba jeszcze w pampersach:-:)zawstydzona/y: tzn. zdarza się, że zawoła, ale woli na nakładkę niż na nocniczek, a Twoj synek jak??

spadam bo własnie kumpela przyjechała

reklama
agnes- wykres jest OK, nie masz owulki jeszcze wiec on taki spokojny jest, po owulce bedzie tempka szła w górę , a czy spadnie to sie okażę- mam nadzieje ze nieeeeeee!!!!!!!!!
Ja tez sie pogubiłam juz kto teraz bedzie testować !!!!! proszę sobie suwaczki wstawiać hehhe :)

polaa- mój mały tez w pampersiaku lata , na nocnik nie chce patrzec nawet , nic na siłę, z czasem bedzie wołać sam. nie chcemy go zmuszać bo bedzie odwrotny skutek
co do planowanego dzieciątka to nam tez nie zależy szczególnie na płci, po naszych przejsciach chcemy miec po prostu drugiego szkrabka, ale ja ta w głębi duszy bardzo marzę o córeczce ,a jak bedzie to sie okaże, co Bóg da bedzie sie kochać najmocniej na świecie :)

Ostatnia edycja:
Bo Ty dobry przykład dajesz :D
ale tak poważnie to jakos mi ten Twój suwaczek nie pasuje, bo juz dawno miałas owulkę a jeszcze tyle dni ????? czy mi sie coś pomieszało !!!!!!???????????

no to mnie sie coś pomieszało !!!! pociesz sie tym ze Ja mam jeszcze 19 dni ale za to teraz najlepszy a raczej najprzyjemniejszy okres cyklu hihi bo w okres nie bardzo, przed okresem tez nie bardzo bo sie juz bardziej uważa heheh :)

Pola cos mi sie pokickalo :sorry2:..to w takim razie trzymam &&&&,aby szybko sie udalo ;-)
Ilonka ja mam suwaczek ;-)..w sumie teraz to najlepszy okres przede mna..zblizja sie dni plodne ;-)..znowu czuje jak mnie podbrzusze boli...:baffled:...i mam nadzieje,ze ten miesiac bedzie szczesliwy :tak::tak:
dla mnie i dla was kochane !!!....(te,ktore jeszcze nie zafasolkowaly) :-):-):-)

reklama
Do góry