ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
madzienka- to tak jak Mój tylko w weekend jest w domu, teraz na szczescie przez jakies czas pracuje na miejscu więc działamy, ale wiem jak to jest jak chłopa nie ma w domu 

Dziewczyny aaaaaaaaaaaaaaaaaa...... wydaje mi sie ze jeste po owulce (wczoraj/przedwczoraj) a dziś????????????????????? temperatura nie idzie w górę tylko dziś w dół poszła !!!!!! chora nie jestem juz, czuje sie wysmienicie i co sie dzieje do jasnej anielki !!!!!! mierzona o 1,5 h wcześniej (36,09) ale dodałam 1, stopnia tak jak sie to robi !!!!!!!!!!! czyli co?? cykl bezowulacyjny ,skoro tempka w górę nie idzie tylko jest nisko !!!!!!!! Po prostu zajebiście
Dlaczego mnie to spotyka :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
frown:

Dziewczyny aaaaaaaaaaaaaaaaaa...... wydaje mi sie ze jeste po owulce (wczoraj/przedwczoraj) a dziś????????????????????? temperatura nie idzie w górę tylko dziś w dół poszła !!!!!! chora nie jestem juz, czuje sie wysmienicie i co sie dzieje do jasnej anielki !!!!!! mierzona o 1,5 h wcześniej (36,09) ale dodałam 1, stopnia tak jak sie to robi !!!!!!!!!!! czyli co?? cykl bezowulacyjny ,skoro tempka w górę nie idzie tylko jest nisko !!!!!!!! Po prostu zajebiście

Dlaczego mnie to spotyka :-

MYSLALAM ZE COS SIE STALO TZN STALO SIE ALE KOCHANA MOJA JA NIC CI NIE POMOGE BO NIE ZNAM SIE NA TEMP ALE OSTATNIO CZYTALAM ZE JEZELI MAZ JEST NA WYJAZDACH OWULACJA POD WPLYWEM STRESU A BARDZIEJ WYCZEKIWANIA MOZE SIE PRZESUNAC I TAK SAMO JAK JEST NA MIEJSCU MAM NADZIEJE ZE MNIE ROZUMIESZ:-)