reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hurraaaaa - mam suwaczek....
ach zapomniałam dodać... moja lekarka wspominała o zrobieniu badania drożności jajowodów ( przeszłam ciążę pozamaciczną )- ale powiedziała, że na razie mamy próbować, a jeśli by wciąż nie było fasolki - to wtedy mam przyjść z początkiem 2012 r. Podobno bolesne badanie ... ma ktoś za sobą takie badanie ????????????/ HSG w skrócie :(

reklama
Zagubiona śliczny Skarbek:tak: odpoczywaj i uważaj na siebie :)

justyna ja tez praktycznie zawsze latam na dwa tyg. i po pierwszym zawsze stwierdzam, że wysarczyłby jeden:-D teraz lecę na 5 dni z mężem do teściów, potem On wraca bo nie ma już więcej urlopu a ja jade do moich rodziców na 2 tyg.

Mamusia Kasia wiem, że teraz im będzie łatwiej nawiązać kontakt ;) ciekawe jak to będzie:-)

bietka powodzenia :) ładny suwaczek, aby niedługo zmienił się w ciążowy :)

Ilona chyba w środę będę:tak: ale coś czuje, ze wczesniej będzie @:/ ale czas pokaże. Mam nadzieje, ze Tobie uda się zrobić mężowi prezent na urodziny.
Apropo prezentow, budzi mnie rano dzisiaj mój synek a w rączce trzyma bukiet róż :)
Wspaniale uczucie jak dziecko przypomina o imieninach hehe:-)

bietka oby ten twoj suwaczek szybko zamienil sie w suwaczek ciazowy ;)..zycze tego tobie i sobie !! :)))
pola jakiego masz kochanego synka ,wow ;) ..najlepszego z okazji imienin !!,a kiedy lecisz do pl ?
3 tygodnie to kawal czasu,ja z regoly po kilku dniach,juz chce wracac....;)
zagubiona to jak lekarz kazal lezec,to lez i odpoczywaj !!
dobranoc dziewczyny,milej nocki ;)

Kochane staraczki dziękuję za miłe przyjęcie....od rana dzisiaj próbuję Was poczytać żeby choć trochę zacząć orientować się w waszych nickach ciążach i staraniach ale coś ciężko mi idzie...:sorry::sorry::sorry:
do środy jestem na L4 z moją mała więc postaram się być na bieżąco ale później wybaczycie zaglądanie raz na jakiś czas...:confused2:

z pierwszą ciążą poszło bardzo szybko i przyznam się że zbyt nie orientuję się w tych testach, owulacjach itp.a u nas to i tak nie zda rezultatu bo mój m jest w domu tylko w weekendy więc licze na szczęście...dużo szczęścia...:tak::tak::tak:

gratulacje raz jeszcze dla zaciążonych a za testujących trzymam mocno kciukaski...

spokojnych nocek

polaa wszystkiego najlepszego

madlen lece 10 listopada a wracam 29:tak: wiem, że kawał czasu ale dawno nie byłam, wszyscy sie stęsknili, oczywiście nie za mną tylko za Kubą:-D to niech się Nim nacieszą:tak: a ja trochę odpocznę:-)

pola jak babcie i cioteczki zaczna zajmowac sie kubusiem,to bedziesz miala czas dla siebie..
my w pl.ostatnio bylismy rok temu latem..ale jakos mnie tam nie ciagnie...moze i by ciaglo,gdybym miala kontakt z rodzina,a tak......:(
madzienka a dlugo juz sie staracie o drugiego brzdaca?..to trzymam kciuki,aby i tym razem szybko sie udalo !!

madlen rozumiem, ja w tamtym roku byłam 4 razy w Polsce:tak: i w tym roku powiedziałam sobie dosć, byłam w lutym, pozniej kwietniu (nie miałam tego w planach ale wyjatkowa sytuacja), teraz listopad i mam w planach lecieć dopiero w przyszłym roku w wakacje:tak: teraz niech wszyscy nas odwiedzaja, w lipcu była moja mama z siostra, w czerwcu tescie i babcia męża. Zawsze tylko pytali kiedy przylecimy więc ja powiedziałam, że taka sama droga i zaczeli nas odwiedzac, moja mama byla jak Kuba sie urodzil juz pozniej tata a potem dugo nikt az chyba sobie wzieli moje slowa do serca, teraz bylismy we wrzesniu w Hiszpani na wczasach to niektorzy mocno zdziwieni, ze nie lecimy do Polski:szok:
Wole kupic bilety na wczasy niz do Polski:-D

madzienka nam przy synku tez poszlo szybko:tak:
trzymam kciuki za Was, powodzenia

Pola na mnie tez co niektorzy dziwnie patrzyli,jak im mowilam,ze nie leciemy latem do pl...,ale ja sie akurat malo tym przejmuje..mam wazniejsze rzeczy na glowie :tak:..,jest wiele powodow dla ktorych nie latamy..ale tez chodzi o kase.. cena przelotu ,na 4osobowa rodzine to kupa kasy !!,taniej mamy w inne miejsca..np.Hiszpania ;-),no i u nas jesli chodzi o termin, gdzie mozna poleciec gdziekolwiek to tylko lato,bo dzieci chodza do szkoly,a ja jestem przeciwniczka robienia smykom wakacji w czasie roku szkolnego...:-)

reklama
Witajcie - my już wreszcie w swoim domku , może wreszcie się wyśpię, bo w obcym łóżku nie potrafię.
Dziewczyny z UK i IRL - polecam testy Clearblue DIGITAL - takie z tarczką jak zegarki elektroniczne. Pokazuje czy jest ciąża i który tydz. tzn. 1-2, 2-3 lub 3+ jak robiłam te normalne Clearblue to ta druga kreseczka była słaba i znikała po wyschnięciu, a ten od razu pokazał Pregnant 2-3.

Do góry