reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona jeszcze raz podaje OM 26,09 :p

wybaczcie ale mnie to jakoś tu nie pasi , było by dobrze jakby to był taki podwątek naszegowątku, osobno, aby np jedna osoba to edytowała, zeby to były przejrzyste i jak sie chciało sprawdzić to zeby to byłow jednym miejscu !!!! może trzeba napisać do moderatora czy tak by sie dało, bo np tak jest w ciężarówkach kazdy miesiąc ma pare podwątków , gdzie jest wszytsko na miejscu - ale to moje zdanie :p
albo po prostu utworzyć GRUPĘ jesli sie inaczej nie da, i tam utworzyć taki wątek :)

Ostatnia edycja:
reklama
teraz to ja nie wiem na kiedy powinnam juz miec, ale wpisz 23.10 :-) no tak a ja podawałam kiedy dostałam @ hehe - głupol ze mnie :p

Ja cały tydzień przed ślubem miałam piękną pogodę, była tak ciepło, że szok. A w nocy z piątku na sobotę tak lało, że aż nie mogłam spać przez całą noc. Tak byłam tym zdenerwowana. Jak jechałam do fryzjera rano to wycieraczki samochodowe nie nadążały mi szyb przecierać. Byłam po prostu załamana. Ale jakimś cudem później się wypogodziło i pogoda była wręcz idealna. Nie za gorąco, nie za zimno. Idealnie:-) Ja za wystrój kościoła płaciłam trzysta złotych- ale miałam wszystko tak jak sobie wymarzyłam.:tak:Ach, ale mi się na wspomnienia zebrało- chyba włączę sobie płytkę z wesela:-D

u mnie padalo ale to nawet lepiej po pierwsze mowia ze deszcz w dniu slubu szczescie wrozy a po drugie mialam piekna sale ktora otaczal przepiekny ogrod a ze deszcz padal to ludzie sie bawili a nie rozlazili po ogrodzie, za to na poprawiny byla ladna pogoda wiec ogrod sie zwiedzilo i powiem wam ze na sali z prawie 200 os bylo moze ze 100 bo inni sie rozlazili

teraz to ja nie wiem na kiedy powinnam juz miec, ale wpisz 23.10 :-) no tak a ja podawałam kiedy dostałam @ hehe - głupol ze mnie :p

..............losiczka72................39.............15.10....................3..............
.................ilona24..................24.............23.10....................3..............
.............agnes2704................29.............28.10....................3..............

......zZagubiona..............21........21.09.2011 ........6.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09 .2011........5.......10.06.12..........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie podobnie jak u Mamusi- do południa lało, i była burza.... potem jakoś sie przejaśniło wyszło słoneczko, jak mój jechał do mnie to znów zaczęło padać, jechaliśmy do kościoła to juz sie przejaśniało, dojechaliśmy wyszło słoneczko i tak juz zostało, i własnie nie było duszno ani zimno :) mówia ze jak i w życiu, raz burza raz słoneczko , ale wazne ze jednak to słonce wyszło hehe :):-) w poprawiny było juz gorąco :) fajnie sie wspomina :) matko zleciało juz 3 lata a wydaje sie jakby to było wczoraj, i mówi się o tym z taką radością :D

Jak milo poczytac wasze wspomnienia :-)

ja mam slub zima wiec sloneczka pewnie nie bedzie i mam nadzieje ze nie zamarzne hihi :-)

Musze ruszyc na poszukiwania sukni ale mi sie o dziwo nie chce haha

Dziekuje zagubiona za dodanie mnie do tableki :-)

reklama
Do góry