reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja też z chęcią wpisałabym się do Waszej tabelki ale ciężko mi podać datę spodziewanej @. Mam nieregularne cykle, ostatni trwał 29 dni, a pozostałe 35-38, raz nawet 43. Ostatnia @ 17.09, dziś 25 dc nie wiem kiedy ma nadejść @, nie wiem kiedy testować cała ogłupiała jestem:-(

zw idę tylko psa odsikać:)

reklama
Zagubiona ja kurcze nie wiem dokladnie kiedy miałam/ mam dostać @:-(
bo podobnie jak Karolek mam nieregularne cykle:-:)wściekła/y:
ostani trwał 30 dni, przedostatni 32, a trzeci od końca 28:-D wiec wychodzi srednia 30 dni czyli jutro:tak: no ale zobaczymy, może od razu zapiszę się do ciężaroweczek:zawstydzona/y:, chociaż wątpię :/ poczekam jeszcze dwa, trzy dni, ok??

katrina ja własnie w kwietniu wyleczyłam zęby, jeden tak mi dawał popalić, że nie wiem co bym zrobiła jakby mnie w ciąży rozbolał, przez niego to i tak juz zyje jakies 10 lat krócej hehe:-D no i go nie mam, jedyny zab ktory musialam wyrwać ale co za ulga:tak:

Moje trzy ostatnie cykle: 29 dni, 39 i 35. Średnia 34 dni. Dane do tabelki: wiek 30, cykl starań 1, spodziewana @ ?????
aaa i ostatnia@ 17.09:-)

wow... czytam i czytam ,ale tu się dzieje :)
witam nowe koleżanki - staraczki :)
Zzagubiona jeśli to nie problem możesz mnie dopisać... lat 27, OM 02.10.2011, cykl starań: 6 - chyba najdłużej :(:(:(:(:( długość cyklu 30 dni.

Życzę Wam owocnego wieczorku ... ja wciąż czekam i przetrzymuje mojego M :)))) :-)

polaa - uwierz mi, ja tez nieco przeszłam z moimi ząbkami ostatnio (2 razy kanałowe jednego zęba, bo po pierwszym wdała sie infekcja w kanale), drugi raz juz nie dałam się namówić na znieczulenie - dzięki to nie dla mnie!!! I drugi ząb - najpierw leczenie biologiczne, niby było Ok, a po 3-4 mies. okazało sie, że jednak kanałówka.... trochę kasy poszło!!!!!
Ale juz jest Ok i niech tak zostanie jak najdłużej.

reklama
wow,ile tu dzisiaj nabrodukowalyscie :szok::szok:,troche poczytalam,ale tyle tego,ze juz nie pamietam,co pislalyscie..:sorry:
Katrina czy te testy o ktorych pisalas,wykrywaja bardzo wczesna ciaze,czy lepiej poczekac do terminu @,aby miec wiarygodny wynik ?
Bietka 6 cykli..,jak juz ponad rok probuje,wiec nie jestes najdluzej starajaca sie ;-)
Karolek witaj !!:tak:

Do góry