Mamusia- myslę ze ten ból to nic złego , macica sie rozciągą,a TY jestes pierworódką wiec ma prawo tak boleć, ale jak bedzie bardzo boleć to zadzwioń do gina i juz,
ja tak samo nospe nie tolerowałam bo ona obniża cieśnienie, a ja ma ogólenie niskie , wiec ja mdlałam po niej
justyna teraz zrób w dzien @ test , po co masz sie stresować !!!!
Ja wróciłam ale nie doszłam tam gdzie miałam iść, bo zmokłam jak kura !!!!!! jak wychodziłam to słonce swieciło , w połowie drogie tak zaczęło lać ze stałam pod drzewem i czekałam, ale nie przestało wiec w tył zwrot i do domu, dobrze ze Jaś miał pokrowiec to nie zmókł !!!! a teraz jak na złość znow słonce !!!!

i co z tą moją owulką ????????POMOCY !!!!!!!!!!!!!! 2 dni temu powinna być !!!!!!! kurcze dlaczego mam takiego pecha , chyba nie jest mi dane miec to dziecko, jak męza nie było była punktualnie a jak jest to jej nie mam

tzn nie wiem sama juz, ból jest owulacyjny, wczoraj sie pojawił śluz BJ ale to był raczej biały z nitkami BJ, ale dziś tempka w górę poszła, wiec juz zgupiałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polaa- mój waży 15kg i ma ok 90cm,( nie mierzyłam Go dawno) wiec twój wysoki naprawdę jest

musze na bilans dwu latka iść z nim niedługo juaz