reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziękuję kochane za odpowiedzi:-) Nospa sprawy mi nie załatwi, bo kiedyś biorąc nospe to prawie bym odleciała. Jakoś nie służa mi te tabletki.
zZagubiona oto moje dane: 22, 03-08-2011, 10t, 10-05-2012

reklama
JUSTYNKA 34,6 ????? MATKO JAKA TY MASZ NISKA TEMP :szok: A TERAZ 36,8 ?

Paski ph - do badania pH pochwy, pH 4.0-7.0 100 szt MERCK PRZECZYTAJCIE SOBIE TEN ARTYKUL DZIEWCZYNKI WARTO

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki:-)
ja znalazlam taki arykuł w necie na temat nospy, już kiedys slyszalam cos o dzieciach "ponospowych" ale sie w to nie wglebialam, ja szczerze nigdy nospy nie brałam:no:

j[/B]]Prawda o Nospie - czy ją znacie? - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Justynka wytrzymaj z testem do dnia spodziewanego @ :tak:
nie rob juz wczesniej;-) powodzenia!

losiczka trzeba miec do konca nadzieje , mam nadzieje, ze masz w brzuszku już ta corcie:tak:

Wiecie co, moje dziecko jadlo przed chwila obiad, barszcz biały i pobił rekord:szok: 3 biale kielbaski:tak: uwielbia zupki ale dzisiaj przeszedł samego siebie:-D a wciaz szczuplutki:-( az za bardzo jak dla mnie:/ ale mąż mowi, że przesadzam, urodzil sie wazac 4.300 kg i majac 62 cm, a teraz jest bardzo wysoki o prawie 100 cm a wazy 12, 13 kg :( wszystko ok z Nim, widocznie tak spala a ja sie martwie niepotrzebnie

Mamusia- myslę ze ten ból to nic złego , macica sie rozciągą,a TY jestes pierworódką wiec ma prawo tak boleć, ale jak bedzie bardzo boleć to zadzwioń do gina i juz,
ja tak samo nospe nie tolerowałam bo ona obniża cieśnienie, a ja ma ogólenie niskie , wiec ja mdlałam po niej
justyna teraz zrób w dzien @ test , po co masz sie stresować !!!!

Ja wróciłam ale nie doszłam tam gdzie miałam iść, bo zmokłam jak kura !!!!!! jak wychodziłam to słonce swieciło , w połowie drogie tak zaczęło lać ze stałam pod drzewem i czekałam, ale nie przestało wiec w tył zwrot i do domu, dobrze ze Jaś miał pokrowiec to nie zmókł !!!! a teraz jak na złość znow słonce !!!!:wściekła/y:
i co z tą moją owulką ????????POMOCY !!!!!!!!!!!!!! 2 dni temu powinna być !!!!!!! kurcze dlaczego mam takiego pecha , chyba nie jest mi dane miec to dziecko, jak męza nie było była punktualnie a jak jest to jej nie mam :( tzn nie wiem sama juz, ból jest owulacyjny, wczoraj sie pojawił śluz BJ ale to był raczej biały z nitkami BJ, ale dziś tempka w górę poszła, wiec juz zgupiałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Polaa- mój waży 15kg i ma ok 90cm,( nie mierzyłam Go dawno) wiec twój wysoki naprawdę jest ;) musze na bilans dwu latka iść z nim niedługo juaz:)

Ostatnia edycja:
ilonka spokojnie, przestań mierzyć tą temp. bo sie tylko denerwujesz:-( i nie pisz, ze nie jest Ci dane to dziecko, w końcu będzie:tak: my tutaj wszystkie trzymamy kciuki :-);-)

Aaa dzisiaj rozmawiałam z kuzynką i mi powiedziała, że się jej śniło, że jestem w ciąży i ma być dziewczynka :-D

Polaa- o to chodzi ze ja muszę zrobić progesteron a on sie bada 7 dni po owulacji, wiec mierzę aby miec orientację kiedy w ogóle ona była/ bedzie?? bo tak to ja juz mówiłam od początku ze mierzę do owulki czyli do 15 dnia a potem koniec,a tu co??? 17 dzien a tu nadal niewiadomo,ale mnie sie wydaje ze to dziś, jesli przez 2 dni bedzie rosnąć to znaczy ze dziś była juz !!!!!
niech sie spełni ten sen Twojej kuzynki :):):):)i to szybko :)

aha, ilonka, rozumiem:tak: Sorry, nie wiedziałam:no:

Nie wiem co doradzić bo nie mam pojęcia:-(
Nie znam się bo ja nic nie mierzę.
Chyba jutro zrobię test jak @ nie przyjdzie, oby nie przylazła

Dziękuję Wam:-) Trochę mnie uspokoiłyście. Poczytałam też trochę na ten temat i faktycznie może mnie pobolewać przez to, że dzidzia rośnie i wszystko się powiększa, ale powody niestety mogą też być inne. Poczekam jeszcze, jak nie przejdzie to spróbuje umówić się do mojego lekarza, może się uda:-)
Ja już wcinam pierwszą część obiadku, zresztą cały czas coś żuję. Wczoraj śmiać mi się chciało samej ze siebie, bo byliśmy wieczorkiem z mężem na zakupach, no i zachciało mi się "bąboladay", no ale zanim te zakupy zrobiliśmy to mi już ta ochota przeszła, ale czekoladę trzymałam przez całą drogę do domu w ręce, jakby ktoś chciał mi ją zjeść a jej uparcie z oka nie spuszczałam hehe:-D I teraz czekoladka czeka grzecznie w mojej torebce, aż znowu mi przyjdzie na nią ochota:laugh2:

reklama
losiczka jeszcze nie wiem czy się odważę jutro hehe ale taki mam zamiar:tak: jutro to już bedzie 32 dc, ale u mnie (tak jak pisałam już) roznie z tymi cyklami:-( zobaczymy, chociaz cos mnie pobolowa krzyż, zawsze tak mam w 1 dzień @ więc pewnie zawita:-(

ale ja mam ciągle śluz, dziwne taki jak w płodne.

Do góry