reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
poola - losiczka : GŁOWY DO GÓRY !!!!!
będzie dobrze ... myślcie pozytywnie :)
chwilowe załamanie może nadejść dopiero wraz z @ ... a jej nie ma :)
i czekamy na wyniki testów :) :-)

Agnes ja tez nie miałam w tamtym cyklu śluzu, tzn miałam tylko jeden dzień, w tym tak samo tylko jeden dzien tego mega odpowiedniego śluzu, wiec moze po owulcę albo jeszcze sie pojawi jutro śluz ;)
patrząc na Twój wykres, tempka na razie idzie w górę , więc jak tak bedzie jutro i pojutrze to wydaje mi sie ze juz PO OWULCE !!!!!!!!!!!!!!!!!! :p
widzisz TY miałas wcześniej w tym cyklu a ja później :p

Dziekuje wam bardzo dziewczynki za wsparcie naprawde z calego serca dziekuje sama sobie mowie spokojnie co ma byc to bedzie ale wiecie jak to jest jak sie czegos pragnie:-)

ilonka myślę ze owu jeszcze przede mną. ból dopiero taki delikatny w podbrzuszu. powinna być gdzieś w piątek lub sobotę więc może jeszcze się ten śluz pojawi. póki co testy negatywne. dzisiaj jeszcze nie robiłam. wrócę za godzinę do domu z pracy to będę testować. moja temperatura to chyba nie nadaje się zbytnio do analizy. 3 dni byłam na paracetamolu i wit. C przez tą chorobę i gorączkę. Dzisiaj pierwszy dzień co nic nie biorę

:-) losiczka - kto jak kto ale my wiemy :)
ja mam tak... euforia przy owu -są oznaki - jest owu... piękny śluz, ból jajnika... 2 tygodnie humor dopisuje, martwię się, uważam, bo może coś tam... już zafasolkowało ...
potem plamienie - łudzę się, że przecież w pierwszych tyg ciąży plamienie się zdarza... a potem @ - dziękuję deprecha na kolejne 10 dni - od 10 dnia znów pojawiają się objawy płodności... i tak już pół roku :(
ale z Wami mi łatwiej :-)

Hej dziewczyny ale dzisiaj się rozpisałyscie"))
ja powinnam miec okres w sobotę ale jakby go nie było to zrobię test w niedzielę, cierpliwa jestem. jak narazie mam objawy @, więc troszke stres mnie ogarnął ale myslę pozytywnie. losiczka72 mamy ten sam dzien testowania niby oby było dobrze
powodzenia dla wszystkich kochane 3mam kciuki:)
mamusiakasia nie martw się brzuch boli bo dzidzia rośnie i się rozwija,zjedz dla niego jakiegoś owocka dla witaminek i nie myśl, ze cos jest nie tak:)))

agnes testujesz już testami owu ??? i stosujesz się do zaleceń, tzn nie pijesz 2 godz przed ??? :/ kurcze ja tak lubię herbatę i piję ją non stop :) a tu 2 h muszę się powstrzymać.
ja chyba jutro zacznę testy ... jutro mam 12 dc.

reklama
bietka no testuje od 2 dni. na razie negatywne. dzisiaj jeszcze nie testowałam. za godzinę wracam z pracy i testuje. no staram się nie pić 2 godziny przed i zawsze o tej samej godzinie sprawdzam. ale nawet cienie 2 krechy jeszcze nie widziałam. ;-)

pobolewa mnie brzuch. raz z jednej strony raz z drugiej. w zeszłym cyklu tez tak miałam i dopiero w dniu owulki 19 dc silny ból lewego jajnika. tak więc czekam.

Do góry