reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Agnes ja tez nie miałam w tamtym cyklu śluzu, tzn miałam tylko jeden dzień, w tym tak samo tylko jeden dzien tego mega odpowiedniego śluzu, wiec moze po owulcę albo jeszcze sie pojawi jutro śluz 
patrząc na Twój wykres, tempka na razie idzie w górę , więc jak tak bedzie jutro i pojutrze to wydaje mi sie ze juz PO OWULCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
widzisz TY miałas wcześniej w tym cyklu a ja później
patrząc na Twój wykres, tempka na razie idzie w górę , więc jak tak bedzie jutro i pojutrze to wydaje mi sie ze juz PO OWULCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
widzisz TY miałas wcześniej w tym cyklu a ja później
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziekuje wam bardzo dziewczynki za wsparcie naprawde z calego serca dziekuje sama sobie mowie spokojnie co ma byc to bedzie ale wiecie jak to jest jak sie czegos pragnie:-)
ilonka myślę ze owu jeszcze przede mną. ból dopiero taki delikatny w podbrzuszu. powinna być gdzieś w piątek lub sobotę więc może jeszcze się ten śluz pojawi. póki co testy negatywne. dzisiaj jeszcze nie robiłam. wrócę za godzinę do domu z pracy to będę testować. moja temperatura to chyba nie nadaje się zbytnio do analizy. 3 dni byłam na paracetamolu i wit. C przez tą chorobę i gorączkę. Dzisiaj pierwszy dzień co nic nie biorę
bietka84
szczęśliwa :)
:-) losiczka - kto jak kto ale my wiemy
ja mam tak... euforia przy owu -są oznaki - jest owu... piękny śluz, ból jajnika... 2 tygodnie humor dopisuje, martwię się, uważam, bo może coś tam... już zafasolkowało ...
potem plamienie - łudzę się, że przecież w pierwszych tyg ciąży plamienie się zdarza... a potem @ - dziękuję deprecha na kolejne 10 dni - od 10 dnia znów pojawiają się objawy płodności... i tak już pół roku
ale z Wami mi łatwiej :-)
ja mam tak... euforia przy owu -są oznaki - jest owu... piękny śluz, ból jajnika... 2 tygodnie humor dopisuje, martwię się, uważam, bo może coś tam... już zafasolkowało ...
potem plamienie - łudzę się, że przecież w pierwszych tyg ciąży plamienie się zdarza... a potem @ - dziękuję deprecha na kolejne 10 dni - od 10 dnia znów pojawiają się objawy płodności... i tak już pół roku
ale z Wami mi łatwiej :-)
MałaMi:)
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny ale dzisiaj się rozpisałyscie"))
ja powinnam miec okres w sobotę ale jakby go nie było to zrobię test w niedzielę, cierpliwa jestem. jak narazie mam objawy @, więc troszke stres mnie ogarnął ale myslę pozytywnie. losiczka72 mamy ten sam dzien testowania niby oby było dobrze
powodzenia dla wszystkich kochane 3mam kciuki
mamusiakasia nie martw się brzuch boli bo dzidzia rośnie i się rozwija,zjedz dla niego jakiegoś owocka dla witaminek i nie myśl, ze cos jest nie tak
))
ja powinnam miec okres w sobotę ale jakby go nie było to zrobię test w niedzielę, cierpliwa jestem. jak narazie mam objawy @, więc troszke stres mnie ogarnął ale myslę pozytywnie. losiczka72 mamy ten sam dzien testowania niby oby było dobrze
powodzenia dla wszystkich kochane 3mam kciuki
mamusiakasia nie martw się brzuch boli bo dzidzia rośnie i się rozwija,zjedz dla niego jakiegoś owocka dla witaminek i nie myśl, ze cos jest nie tak
reklama
bietka no testuje od 2 dni. na razie negatywne. dzisiaj jeszcze nie testowałam. za godzinę wracam z pracy i testuje. no staram się nie pić 2 godziny przed i zawsze o tej samej godzinie sprawdzam. ale nawet cienie 2 krechy jeszcze nie widziałam. ;-)
pobolewa mnie brzuch. raz z jednej strony raz z drugiej. w zeszłym cyklu tez tak miałam i dopiero w dniu owulki 19 dc silny ból lewego jajnika. tak więc czekam.
pobolewa mnie brzuch. raz z jednej strony raz z drugiej. w zeszłym cyklu tez tak miałam i dopiero w dniu owulki 19 dc silny ból lewego jajnika. tak więc czekam.
Podziel się: