reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

polaa dziękuje za wsparcie:))) bardzo mi się przydaje i powiem Wam dziewczynki,że odkąd Was czytam to mi jakoś lepiej i nie stresuje się tak, mogę napisac co mi leży na sercu a Wy wysłuchacie i pomożecie
:-)Karolekk co to za film? teraz nie mam jak obejrzec bo mi tu mąż jakiś film zapuścił i mnie katuje:-)

reklama
MałaMi film przedstawia historię pary czekającej na dziecko. Pokazuje co się dzieje w łanie matki od poczęcia do narodzin. Bardzo fajnie pokazany rozwój zarodka a potem płodu:-)

wpadam zyczyc milej nocki ;-)
jutro rano raczej tez mnie nie bedzie..nie wiem kiedy was nadrobie,bo lecicie z postami,jak burza :-D..moze uda mi sie w weekend znalezc wiecej czasu i wtedy poczytam co u was,a moze juz beda nowe fasolki :tak:
Mala Mi &&& za dwie kreseczki na tescie ;-)

Dzień dobry :rofl2:
Ja pierwsza dziś :-)ale ide dalej spać :p póki mały śpi :-D:-D
Zadowolona jestem bo mi super tempka idzie w górę wiec dobrze sądziłam ze ten ból wczorajszy to owulka :D JUPI !!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Miłego dnia :) :happy::happy::happy::happy:

DZIENDOBRY JA DRUGA TYLE ZE JUZ NIE IDE SPAC MALY NA 8 DO SZKOLY:-) A U MNIE JUZ WSZYSTKIE OBJAWY NADCHODZACEJ @ :crazy: WIEC POWIEDZIENIE DO TRZECH RAZY SZTUKA U MNIE SIE NIE SPRAWDZILO NO COZ MOZE DO 4 RAZY:-)

MILEGO DNIA

ILONKO NO TO SUPER PEWNIE SIE TROCHE USPOKOILAS? SPIJ DALEJ
:happy:

Ostatnia edycja:
Witam:)

Ilonka super,że tempka rośnie w końcu będziesz uśmiechnięta:)

Losiczka wczoraj wieczorem dzwoniła do mnie koleżanka która też się starała o dziecko ona celowała w chłopca bo mają 8 letnią córunię i w tym cyklu w którym zaszła przytulali się tylko w dzień owulki bo męża nie było kilka dni.. Najpierw myślała że będzie stracony cykl bo tylko 1 przytulanko a jak się okazało że zaszła to była tak pewna że chłopiec no bo jak inaczej? w samą owulkę?No i wczoraj się dowiedziała że będzie córunia heh. Była w szoku a lekarz jej powiedział że niewielki procent chłopa ma coś takiego że są zdolni zrobić tylko chłopców lub tylko dziewczynki, że Y szybko obumierają lub X,ale to dotyczy naprawde niewielu i najprawdopodobniej u niej był poprostu przypadek bo nawt jak się mówi o planowaniu płci to i tak jest to przypadek 60% do 40%.

Dziewczyny jak się czyta wynik różyczki? Ja mam napisane tylko 240 i nic więcej:(

witam was z rana!

ilonka ciesze się że ci się udalo wcelować w owulację. mam nadzieję że zobaczysz w tym cyklu II krechy. trzymam &&&&&&&&&&

losiczka póki nie ma @ jest nadzieja więc za Ciebie też &&&&&&&&&&&

viola niestety nie znam się na wynikach różyczki

Miłego dnia

reklama
Do góry