reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Jestem:)
Podanie i CV złożone teraz czekam,:-D
śliczne wszystkie imiona :) Macie gust dziewczyny !!!!!!:-D:-D
U nas jak będzie dziewczynka to być może będzie Zosia lub Lenka ( bo nam sie podoba) ale mnie jeszcze się podoba Nikola, Zuzanna !!:) a dla chłopczyka to będzie MEGA problem :p bo mnie sie podoba Dominika a mąż nie chce o tym słyszeć, jedynie co mu sie podoba to..... FRANUŚ .....:szok::szok::szok:
a z tą kapustą to niezły czad...... haha zrobię jak bede w ciąży a jak !!!!!! zabawa ale jak kolor sie nie zmieni bede się łudzic ze faktycznie bedzie córa hihi :)
bobo- za wizytę i piękna betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

o matko ja pisałam a tu juz sie posty pojawiły hehe
bobo-super beta, przestań sie martwić bo jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyscek - bobofrutek w ciąży , ale juz nie pamiętam czy byłaś wtedy z nami !!!!!!!dlatego piszę bo bobofrutek jest BEREK !!!!!!!!!
zagubiona- jak trzeba to trzeba niestety, !!!!!!!!!! ale ja pewnie tez bym wariowała jakbym musiała leżeć, bo ja nie lubię tak bez czynnie, ale teraz to co innego bo to dla maleństwa sie robi :)

tak wiem że bobofrutek w ciąży już składałam gratki :-) a co do imion to wszystkie ładne, ale Franuś nie bardzo mi się podoba :-p lepiej Dominik :-D upieraj się przy swoim :-)

bobo a ja znalazłam coś takiego

O prawidłowym rozwoju ciąży nie świadczy jednak pojedynczy pomiar stężenia hormonu, tylko jego stały, regularny przyrost.

Także proszę nie marudzić i pewnie dziś zobaczysz pęcherzyk a może nawet zarodek

reklama
Do góry