reklama

Zaczynamy staranka :)

oby jak najmniej było tych mdłości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamusia- dobrze ze juz Ci minęło .... teraz bedzie juz tylko lepiej!!!!!!!!!!!!!
Ja mam juz takiego pecha ze i w następnej ciąży bede prawie do konca siedziec w kibelku :-(:-( no trudno sie mówi !!!!!!!!!!
agnes trzymam kciuki &&&&&& aby lipiec był Twój i mój i reszty którym by taki miesiąc wypad na poród :D
Mnie by na samiutki początek lipca by wypadł termin z OM !! ja sobie to juz sprawdziłam hehe :)

reklama
kochanie przed owulacją temperatura powinna spaść ( tak jest w idealnym cyklu) a po owulacji juz iść do góry !!!!u Ciebie na razie nie ma wzrostu jak sama widzisz !!

no szalejcie szalejcie ile sie da nawet do białego rana hehe:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!

Ja zaraz zmykam kochane, bo zaraz przyjedzie chłop z pracy, wygłodniały jak wilk zapewne :tak:
tzn jeszcze jestem ale jak zniknę to wiadomo gdzie jestem :-D hihi !!!!!!!!! Jak szaleć to szaleć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
agnes - na ile będę mogła pomóc to zawsze pomogę , ale wiem jedno, kobiecy organizm i cykl to czasem jedna niewiadoma !!!!!!! hehe !!!!!!!! Bo np ja teraz juz zwariowałam, bo pojawił sie u mnie znów ciągnący śluż, tzn biały rozciągliwy ale z niteczkami BJ :szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y: no nic, zobaczymy jak sie ten cykl zakonczy i kiedy !!!!!!!!!!!! hehe

Macie słoneczka jakies fajne przepisy na serniczek ???????? strasznie mi sie chce takiego serniczka :-D:-D i jutro chyba taki stworzę !!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ilona kochana ja jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy o całej owulacji i w ogóle o tych badaniach:-) Ja szczerze mówiąc to jestem z tego zielona. Tzn wiem co najważniejsze, ale Ty to tak potrafisz wszystko wyjaśnić, wytłumaczyć, lepiej niż nie jeden lekarz:tak: Brawa dla Ciebie:-)
a Ja jutro tworzę jabłecznik na kruchym cieście i karpatkę. Co prawda nie mam zbytnio ochoty na słodkości, ale po prostu mam ochotę coś upiec, a to mi sprawia wielką frajdę:-D a jeszcze większą gdy widzę, jak mężulek z wielkim apetytem pałaszuje wszystko co mu postawię przed nosem:-p

Ostatnia edycja:
Mamusia - dziękuję, no ale nie przesadzajmy, aż taka wszechwiedząca nie jestem -a szkoda :-D:-D:-D jak mogę pomóc to pomagam i juz :-D:-D ale pewnie macie czasem dość tych moich wypocin :sorry2::sorry2::sorry2: ja się nie wymądrzam -broń Boże , po prostu zawsze piszę co myślę, co wiem itd :sorry2:

uwielbiam szarlotkę mamusia !!!!!!!!!!!!! karpartkę to juz nie jadłam ho ho !!!!!!! ale jutrzejsze wyzwanie to serniczek :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry