reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

HEJ WSZYSTKIM

ILONKO PYTASZ O MAJE OBJAWY CIAZOWE CZY SA ? OD 3 CYKLI SA ALE UROJONE HE HE :baffled::baffled::baffled: DZISIAJ MOJ MALY MIAL PASOWANIE NA UCZNIA OCZYWISCIE MAMUSIA PUSCILA BEKSE :happy2: WIEC MOZE TO OBJAW???? NIC NIE MOWIE TESTUJE W NIEDZIELE BO OBLICZYLAM ZE SKORO W 13DC MECZYLO MNIE COS TO CYKL BEDZIE 27D OSTATNIE DWA BYLY 26D WIEC PEWNIE TERAZ BEDZIE DLUZSZY ALE CO TAM CO MA BYC TO BEDZIE :-)

reklama
Ja osobiście nie mam zamiaru kupawać typowo ciążowych ciuchów. Jedynie jakieś ocieplane leginsy ale one nie są drogie.Co prawda nie wejdę w kurtkę zimową ale mam kuzynkę ,która prowadzi szmatex z firmowymi ciuszkami i coś u niej wybiorę na tą jedną zimę.Mam kilka tuniczek przedłużanych luźnych sweterków i spodni dresowych, myślę,że jakoś przetrwam:)

Znalazłam coś fajnego:)

http://twoja-ciaza.com.pl/od-poczecia-do-narodzin.php

Ostatnia edycja:
losiczka- no kurcze a ja tak czekałam do tej soboty, a teraz do niedzieli musze aż czekać :-( no nie ważne poczekam i tydzien ale zeby był test pozytywny :-D:-DJa tez bym sie poryczała jakby mój mały miał pasowanie na ucznia juz :baffled::baffled::baffled: ale może to fasolka ????? :-)
Viola- masz rację, w ciuchach tez są super ubrania, i w cale nie trzeba kupować w sklepach drogich typowo ciążowych !!!!!!! Ja jak teraz zajdę to na szczęście zime przejdę spokojnie w płaszczyku jeszcze,( chyba ) hehe :):-D kurcze coś za pewna sie zrobiłam teraz ze ten cykl mój :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
głupia jestem :-p

ILONKO JAK JUTRO NIE PRZYJDZIE @ TO DOBRY ZNAK BOLI MNIE BRZUCH OD WCZORAJ A TAK JAK PISALAM ZAWSZE MNIE ZACZYNAL BOLEC KILKA GODZIN PRZED @ DO TEJ PORY NIE MA @ WIEC WRZUCAM NA LUZ BO OCIPIEJE :baffled: DO NIEDZIELI NIEDALEKO:-)

witam przy snadanku

bobo fasoleczka cudna (zeby nie zapeszyc) kazda mowila ze bedzie dobrze :tak: gratulacje

losiczka moj syn kiedy mial pierwsza szopke B.N to tez mi lezka poleciala. zycze jutro 2 kreseczke ja czekam do poniedzialku kiedy planowany mame okresiatko. Dzis mi co temeperatutka skoczyla do 37 juz nie rozumien tych moich temperatur od kilku dni wariuja ale dobaczymy co bedzie juz niedlugo

ilona czemu odrazu glupia no wiesz co trzeba miedz nadzieje co by bez nej bylo przesylam ci :-)

miledo dzionka

bobo gratuluje pieknej fasolinki.
ilonko u mnie jest ten problem, ze mimo w miare plaskiego brzucha ( bluzki nosze m/l tylko ze wzgledu na biust spory) to mam szerokie biodra normalnie nosze 42/44 niestety a przy pierwszej ciazy nawet 46 musialam naciagac i dosc szybko zaczelam nosic portki ciazowe bo od 3 mies a takie rozmiary niestety ale na allegro sa z bardzo badziewnego materialu zamawialam 3 rozne pary portek i bardzo sie zawiodlam na materiale i wykonczeniu, bluzki to nie problem bo mam pelno z pierwszej ciazy i kupywalam je w normalnych sklepach ale co prawda wtedy byla wiosna i lato a teraz zima juz tuz tuz ( wczoraj mrozik maly u nas byl ). A spodnie to u nas problem by 42 kupic ktore nie sa zanizone a co dopiero takie bym w ciazy mogla smigac
violu na moje oko to w tajemnicach okraglego brzuszka ten rozwoj maluszka byl poznalam po serduszku bo tam tak samo jest pokazane :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bobo - gratuluje !!!!! tak się cieszę :)
wysyłaj szybko nam fluidki ciążowe :(
Mam doła... no ilona ja też nie mogę tej reklamy .. :( :-(

dziewczyny jeśli chodzi o ciuchy ciążowe ( nie mam doświadczenia ) - ale widziałam dużo na allegro... np. dziewczyny sprzedają całe zestawy za 200-300 zł, gdzie jest kilka par spodni, tuniki itp.
wiadomo że używane, ale .... taniej... ceny w sklepach są odstraszające...

POZDRAWIAM Z ZIMNEGO KRAKOWA

Witam już weekendowo:-)
U mnie zimno jak chol.... Z domu się nie chce wychodzić. Ja już prawie wyrobiona, obiadek się gotuje, zakupy zrobione, pranko wstawione, tak więc mam teraz chwilę dla siebie:-) Dzień ogólnie bardzo przyjemnie się zaczął- oby tak do wieczorka.:-DKurde felek tak czekałam na 200 stronkę i znowu przegapiłam:-( Ale nic na 300 musimy zrobić imprezę hehe:cool2: Ciuchy ciążowe w sklepach są masakrycznie drogie i nawet nie mam zamiaru do nich wchodzić. Ale faktycznie na allegro można kupić fajne rzeczy za naprawdę nie duże pieniądze, dlatego jeśli cokolwiek będę kupowała to raczej przez neta:tak:

Hej :)

bobofrutek, super, śliczne maleństwo:tak::-)

ilonka nie robiłam, robię w niedzielę jak do tej pory nie przyjdzie @:tak:

Jeśli chodzi o ciuchy ciążowe to ja sobie kupiłam dwie pary spodni ciążowych, jedna para 35 funtow ale całą ciążę w nich przeszłam i byłam bardzo zadowolona:tak: a bluzeczek miałam kilka ciążowych, na przecenach kupiłam:-D i super bluzę, z niej byłam najbardziej zadowolona:) normalna bluza sportowa a jednak miejce na brzuszek miała, wzyscy mysleli, ze zwykla, że sie po prostu naciąga :-D
ale chodziłam tez w normalnych bluzkach z dlugim rekawkiem, ktore pasowały idealnie:tak:

reklama
witam was dzisiaj!

bobofrutek bardzo ładne zdjęcie twojej fasolki

ilonka trzymam &&&&&&&&&&&&& ten cykl jest twój ostatni

testujące w weekend mam nadzieje ze będzie wysyp fasolek i będziecie słać ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~

u mnie nadal czekanie na owu myślę że to jednak jutro bo wczoraj test owu pokazał tylko cień II kreski. mam nadzieję że dzisiaj już potwierdzi to co ja przeczuwam

Do góry