reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilona moj uwielbia kwaśne:tak:
Ogórki kiszone móglby jeść non stop :) ma to po mnie chyba, ja uwielbiam wodę z ogórkow:tak:
a mleko daje mu jak ja ide spać koło 24, 1 w nocy:tak:
Przebudzi się , chwyci butlę i zje:tak: jedna butla jeszcze:)

agnieszka melki?? tzn smoczek, tak?:-D ja mowie na to nynuś:zawstydzona/y: każdy ma swoje zdrobnienie ;) Kuba ma ale tylko do spania:tak:
Po przebudzeniu sam odklada na miejce, był juz taki okres(jakies pol roku temu), ze w ogole juz nie uzywal ale jak zaczely mu iść piątki to od nowa do spania, chyba mniej cierpial wtedy :)

reklama
aga- to ograniczenie strasznie jak dziecko ma alergie !!!!!!!!!!
możesz poprawić kotek to słowo bo nie rozumiem o co pytasz :baffled:
niech małpa przyłazi jak najszybciej :-D

aaaaaaaaa smoczek tak???????? haha przepraszam ale ja nie kapnęłam się ponieważ nie wiem co to smoczek a raczej mój Jaś :-D jak był malutki to moze ze 2 razy wziął do buzi ale wypluwał , miał gdzies smoczka wiec ja nie uczyłam go, bo po co, szybko załapię a potem niestety tak łatwo sie nie oduczy !!!!!!! tak wiec nie mam problemu teraz :D

co do ogóra kiszonego to zje nawet i całego ale zupy niet !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
no tak chodziło mi smoczek hehehe:-D:-D:-D u nas jakos sie melek na to mowi:tak:moj tez tylko do spania ma i sama nie wiem jak go mam oduczyć tego... ale niech melka ma narazie jestesmy 2 dzień na etapie nocnikowania;-) a co do alergii to wiesz jakby mu to pomagało choc ze nie daje mu tych rzeczy to by było git ale jemu nie pomaga to nic...ale jedziemy za 2 mies do Rabki moze tam coś sie dopatrza od czego to jest...:wściekła/y::wściekła/y:

no i jak idzie odpieluszkowanie ????????? Mały to nawet nie chce słyszeć o nocniku, tyle razy co sie juz próbowało ale nie i koniec, teraz to nawet potrafi ryczeć jak chce go na nocnik posadzić- koszmar jest !!!!!! na razie nie chce na siłe nic robić, musi sam"dorosnąć" do tego etapu i juz, a jak siłą bede go zmuszać to bedzie odwrotny skutek !! na razie niech wali do pamperaka, ale mam nadzieje ze niedługo powie NIE pieluszce :-)

kobietki ratujcie, jak do południa nie mogłam jesc tak teraz jak odkurzacz jestem, :szok: chwytam wszystko co nie biega i na drzewo nie ucieka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :szok::szok::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy:

jestem juz na razie mam trzymac diete lepiej by nie trzeba bylo w ciazy zabiegu robic za to jak juz urodze to po okolo 3 mies mam usunac woreczek

no to chociaż tylę ze sie obędzie bez zabiegu, a jak bedziesz miec dietę to malutko przytyjesz,a dzieciątko i tak bedzie miec wszystko co dla niego najlepsze !!!!!!!bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!:-D:-D

maly mi usnol wiec moge poklikac widze ze jest na temat smoczka (nana) tak sobie syn nazywa u mnie nie wiem jak bedzie bez niego skonczyl juz 2 lata a bez smoczka nie usnie ,,,,, jak jest zmeczony to mu nie jest potrzeby ale jak sie przebudza i nie czuje kolo twarzy smoczka to mruczy zeby mu podac .... w dzien jesli go nie widzi nie musi miec ,,,,wiem ze czas przyjdzie kiedy bede musiala poswiecic na oduczanie ale za tym idzie nieprzespane noce ale jak bym sie przemeczyla to by bylo zglowy moze ze samo przyjdzie ze odechce.
ilona moj po 2 urodzinach przestawil sie na nocnik napierw na golasa po domu latal kilka dni potem zakladalam mu majteczki ale tylko gdy czyl majteczki sikal w nie bo myslam ze pielucha i tez to trwallo kilka dni dobrze ze bylo to lata .. Teraz zakladam mu tylko jak gdzies dalej wychadze jak bym z niepodzianka nie zdarzyla

Kurcze ciezko za Wami nadazyc kobitki :szok: a ja dodatkowo potrzebuje czasu na ogarniecie co i jak u kogo i gdzie:confused:
U mnie troche zamieszanie biegam od 3 dni jak kot z pecherzem bo praca dom na dodatek jeszce 2 dni pilnowalam domu u znajomej rodziny a dzisiaj caly dzien biegam do szpitala to z siostra to z bratowa looo matkkkkoo :rolleyes2: nogi mi odpadajaA
le to nic mam nadzieje ze niedlugo ja bede biegac do szpitala z brzuchem
:rolleyes:
Jestesmy z moim M w trakcie stananek ale tym razem zakupilam zel wspomagajacy i specjalne witaminki dla M poprawiajace jakosc spermy
Wiec juz nie dlugo sie okaze czy zdzialalismy cos czy przyjdzie nam jeszcze "poskakac "
:-D:-):-D

ale fajnie masz justyna bez pieluch ehhhhhhh marzenie !!!!!!!;-)
Katy a co to za żel wspomagający???????? to taki specjalny czy zwykły nawilżający ??????????zabiegana kobieta jesteś, mnie by sie przydalo takie latanie nie myslałabym tyle hehe !!!!!!!!!:-D

reklama
czesc Dziewczynki,

widzę ciekawe tematy - zupki... marzy mi sie ogórkowa (mam cały czas ochotę na kwaśne potrawy), ale tu ogórków kiszonych NIET, więc tylko mogę sobie poprzypominać jej smak, może jutro choć pomidorówkę z ryżem zrobię, dziś były ziemniaczki pieczone, "schabowy" z kurczaka i buraczki,

i smoczki... no u nas przypadek zrządził, że udało sie z nim pożegnać prawie bezproblemowo, Alina wieczorem szalała i dokazywała, że w końcu uderzyła sie buzią o podłogę, nie mono, ale wargę sobie rozcięła i to właśnie ta opuchnięta i boląca warga nie pozwalała ssać smoka, bo bolało i tak dwie noce z rzędu smoczek nie mógł byc w buzi, więc skoro dwie noce można było bez spać, to można juz w ogóle bez niego sie obyć (smoczka miała tylko do spania). I tym sposobem pozbyliśmy sie problemu.

Do góry