reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dobrywieczorek ja tak na chwileczke wlasnie wrucilam od znajomych i nachwile postanowilam wpasc

katy b widze w uk w jakim miescie dzis tez bylam w tesco po witaminy dla ciazarnych i te preparaty rocily mi sie w oczy nawet mojemu pokazywal witaminy wspomagajace plemniki czy cos takiego u nas duzo jest kaich rzeczy trzyamam kciukaski
losiczka sen uroczy napewno sie spelni oczywiscie na dziewczynke

pozdrowienia dla was i do jutra

reklama
dziendoberek z rana
justynko obys miala racje :-) a jak sie czujesz justynko???jestes mloda dzielna mama a chlopcy sa przesliczni:-) zycze z calego serca coreczke a chlopcy chcieliby siostrzyczke czy braciszka?
aniu witam serdecznie po tabl pewnie zajdziesz szybciej niz ja:-(zycze powodzenia

milego czwartku:-):-):-)

Witam kochaniutkie:)

Echhh mój nie da mi się wyspać:(

Aniu powodzenia:) A co do tabletek ja brałam ponad 6 lat odstawilam w lutym ale nie z powodu starań tylko z powodu ciśnienie miałam za wysokie a ponieważ w maju szłam na operację(usunięcie endometriozy z blizny po cesarce) to postanowiliśmy z lekarzem na jakiś czas odstawić.Jak wszystko się wygoiło postanowiliśmy się starać i w 2 cyklu się udało:)

Zagubiona czemu jeszcze nie ma Cię na czerwcóweczkach?

Witam
Jedno jest pewne kazdy zajdzie w ciąże tylko nie Ja .aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!wyć mi sie chce do jasnej cholery !!!!!!!!!!!!!! Boże jakie to nie fer, dlaczego takie łajzy które puszczają sie gdzie popadnie zachodzą w niechciane ciąże od tak sobie, a potem zabijają , wyrzucają i Bóg wie co jeszcze robią z tymi dziećmi, a My??????? tak bardzo pragniemy dzieciątka , chcemy dać mu miłość, ciepło, dom, bezpieczeństwo i wszystko co najlepsze i co ??????? nie udaje sie , albo je tracimy :-:)-:)-:)-(
przepraszam ze od rana smęcę, ale jak patrze na mój wykes to mam cheć sie pochlastać !!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

witam nową staraczkę
Katy- dziękuję !!!

ilonko sloneczko nie zalamuj sie jak nie w tym cyklu to w nastepnym:-) sie uda:-) jestes mlodziutka silna wszechstronnie uzdolniona kobieta masz cudownego synka i tego sie trzymaj :-) wiem ze z ta cierpliwoscia jest gorzej u mnie zreszta tez mam 4 dzieci a rozkladaja mnie na kolana niemowlaczki sasiadka za 3m urodzi dzieciatko a mnie zal bedzie sciskal ale co zrobic? Z cyklu na cykl jestem coraz spokojniejsza ze mi sie wkoncu uda i tobie tez sie uda napewno wiecej wiary spokoju ducha i wszystko bedzie ok tule mocno kochana:-)

NIE ZNAM SIE NA TEMP ALE MOZE JESZCZE NIC STRACONEGO:happy2:

ilonka :-( nie martw się.... może jeszcze jest szansa ????
Nie teraz to za kilka dni rozpocznie się nowy cykl, nowe szanse. :*
jestem z Tobą :* myślami... jak już pisałam kilka dni wcześniej - ja też nie mam nadzieii że w tym cyklu się udało :(

buzi :*

to niech mnie ktos nauczy tego spokoju , bo ja nie potrafię sie nie wkurzać patrząc co sie dzieje:-( smutno mi i tyle :-(
brzuch napierdziela od wczoraj , wezme dzis no spę bo zwariować juz można, jak ma przyjść to niech juz przyłazi małpa !!!!!!ehhhhhhhh
juz nie smęce Wam kochane, a jeszcze ta pogoda taka dołująca, leje, zimno :(zaszyje się chyba pod kocykiem !!

reklama
Violu ale ta tempka ciągle spada !!!!!!!! o powinna być na stałym poziomie jakby była ciąza,a ten ból to może właśnie oznaka ze okres jednak przyjdzie "zaraz" !!!!!!!!!! owszem bolał mnie tak brzuch pare dni przed @ jak byłam w ciąży , ale tempka nie daje mi juz nadziei w to ze sie udało :-:)crazy::crazy: ale to beznadziejne !! ehhhhhhhh no najzwyczajniej mi smutno, bo teraz mojego juz nie bedzie, wiec znów pozostają nam kuźwa same weekendy, wiec nie zajdę za żadne chiny !!!!!!!!:( a wtedy jak zachodziłam to on własnie byl codziennie w domu, bo wcześniej sie nie udawało : Buuuuu.......:(

Jutro powinna ada testować - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!! potem niby ja ale nie bede robic testu, zostawie sobie na nastepne cykle !!! bo i tak małpa przyjdzie !!!!

Kurcze senna jestem przez tą pogodę cholerną,no ale trzeba sie juz przyzwyczajać lepiej juz nie bedzie :( ehhhhhh
Trzeba na zakupy wyjść ale Jak ???????? masakra !!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry