Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nunununu mi temperatura spadala do 36.7 jutro z ciekawosci sprawdze czy nadal sie utrzymuje tak nisko (tule mocno)
Rano byłam w laboratorium pobrać krew na te wszystkie badania. Teraz by trzeba pomyśleć o jakimś obiadku. Co lepsze mężuś dzisiaj ma wolne, tak więc dzień można już zaliczyć do udanych

WSZYSCY MOWILI WRAZ Z 3 LEKARZAMI ZE BEDZIE CORECZKA A CO MAM? SZYMONKA KTORY WLASNIE ZASNAL
paznokiec złamany juz grrrryyyyyyyyy, a nie mam pędzelka aby go zrobić buuuuu, chyba ze tamten jakoś złoże do kupu i zrobię wieczorkiem, otwierałam klapę od odkurzacza i z całej pary mi sie podwarzył wiec nie dziwie sie ze go nie mam, bo az boli cały mój pazur , potem spadło mi krzesło na nogę ajjjjjć.......... a jak poszlam do sklepu to myslałam ze pobije tam każdego , tak mnie kazdy wkurzał, wydawało mi sie ze wszyscy tak specjalnie sie grzebią przy tej kasie zeby mi na złość zrobić .....wryyyyyyyyy, a brzuch jak bolał tak boli, no ale ja jestem taka nerwowa przed @ ehhhhhhhhhhhhhhhhh

a jak co s to ja słuzę pomoca