reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no samopoczucie lepsze owszem, ale nie ma co sie cieszyć jeszcze !! no ale brzuch ciągle boli jak na @ wiec nie wiem co myslec !!!!!!!
U nas tez kochana zimno i tez 1 stopień !!!!!!:-:)-:)-(
nie mam pomysłu na obiad , POMOCY !!!!!!!!! jakieś mięso dziś zrobię bo mam chęć !!!!!! może cycki z kurczaka i ziemniaczki z marchewką albo buraczkami !!!! :happy::happy::happy: coś trzeba wymysleć !!!!!!! ale czasami to ja mam juz dość tego wymyslania !!!!
zdrówka dla synusia !!!!!!!!!!!!!! to bedziesz miec wesoło w domu dziś :)

reklama
witam piątkowo :)
ja też nie wiedziałam, że tak wyglądam od środka:))))
ilona ja wciąż szukam inspiracji , bo brakuje pomysłów na obiad.
polecam :
http://www.wielkiezarcie.com/recipe1955.html
Lubię też przepisy "czarnej oliwki" - wpiszcie sobie czarna oliwka - przepisy w google.
My z M. uwielbiamy makarony :)))) dlatego bardzo często gotuję jakiś fajne sosy do makaronu kokardki... lub penne :)
polcam podsmażoną pierś z kurczaka w kosteczkę pokrojoną z sosem śmietanowym- z ziołami. Mniam :)

bietka- ja lubie szperać na wielkim żarciu własie, ale z czarnej oliwki tez !!!!!!!!!!!!
no ja muszę kombinować tak aby smakowało Jasiowi bo ja tez uwielbiam makarony, ale on podziubie podziubie i zostawi, a znów mój P nie lubi nowości, tzn zje, ale woli sprawdzone juz przepisy i dużo mięsa jak to chłop hehe :-D:-D

zapodałam nospę i śmigam kupić cos na ten obiad ;)

hej! widzę że na tapecie obiadki makaronowe macie. ja uwielbiam i mój M makaron pod każda postacią. wczoraj mieliśmy makaron. dzisiaj obiadku brak bo jedziemy po pracy na weekend do teściów. mieszkają 100 km od nas więc pewnie coś nam uszykują.

aż się głodna zrobiłam.

ilonka najlepszego dla męża. mam nadzieję że dostanie najlepszy prezent w postaci II kresek. moze trochę spóźniony ale zawsze. trzymam &&&&&&&&. kiedy się złamiesz i zatestujesz?

Ostatnia edycja:
agnes uwielbiam obiadki u rodziców i teściów :))))
zzagubiona kilka m-cy i znów bedziesz powoli mogła wracać do normalnego jedzonka :*
nam makaron idzie w bioderka a Ty będziesz laska pierwsza klasa :) :-D:-)

zagubiona - no teraz musisz wytrzymać bez tych smakołyków ale na rzecz maleństwa wiec łatwiej taką diete na pewno jest trzymać,
agnes bardzo dziękuje w imieniu męża, napewno przekażę życzenia :-D:-D:-D:-D
ja także kocham obiadki u tesciów albo u rodziców :) co prawda moi rodzice mieszkają bardzo bliziutko tescie tez ale zawsze chętnie wybieramy sie do nich :-D
no własnie a propo wagi to ja czuję sie strasznie grubo od paru dni:-:)-( bo w sumie siedzę w domu i tylko podjadam:-:) no własnie i dlatego nie lubie zimy i jesieni bo dupsko rośnie jak sie gnije w domu :wściekła/y:mało ruchu , nie to co w lato, pół dnia na dworze sie spędza !!!! ehhhhhhh

aaaaaaa no własnie zatestowałam dziś :baffled: hehe wariatka ze mnie( 4 dni przed @ ) no musiałam, taka dziś okazja by była no ale oczywiscie wiadomo jaki wynik

jak tempka sie utrzyma to testuje we wtorek ( w dzien @) , wczesniej chyba nie bede testować bo szkoda testu bo nie wyjdzie na bank !!!!!!!

Ostatnia edycja:
ilonka ale humor cię nie opuszcza a to najważniejsze. tempka widzę idzie do góry więc to dobry znak. a czy ona w ciąży zawsze musi byc na poziomie 37 i więcej? u mnie spadek więc ja pewnie bez szans

ilona .... szalona kobieto :) 4 dni przed @
pamiętacie, że bobofrutek miała 23 betę w dniu @ - więc test o czułosci 25 ( bo taką czułość ma większość testów ) - jej nawet by nie wyszedł :)))))
:-)
ania ma ACONA ultraczułego o czułości 10 mIU, ale .... mnie np. on w ciąży pozamacicznej mi nie wyszedł przy becie 44 mIU.

reklama
co do zimy.... dziewczyny nie dość, że zapadam w sen zimowy i ciężko mnie wyciągnąć z domu ... to jeszcze jem, jem, jem.... :) :-):-D rosnę w siłę.... Po operacji (c.pozam.) nie wolno mi ćwiczyć... tylko basen - a ja nie umiem pływać :-D
no i rosnę :) hehehehe :) jak ogladam zdjęcia ze ślubu i z podróży poslubnej - ehhhhhhhhhhhh tak cudownie było :))) taka figura :-D

Do góry