reklama
agnieszka_dk
Fanka BB :)
kurcze ale wam fajnie juz sobie testujecie a ja moze dopiero za miesiąć...ehhh jakbym miała owulke to bym 22 tj w sobote testowała...
bietka84
szczęśliwa :)
http://apt.republika.pl/Tajemnica1.html
Kobietki może niektóre to obrzydzi, a może niektórym pomoże... jeśli kogoś obrzydza - z góry przepraszam ...
Kobietki może niektóre to obrzydzi, a może niektórym pomoże... jeśli kogoś obrzydza - z góry przepraszam ...
ania-aneczka
Bietko
Ja w poprzednim cyklu zrobiłam 4 testy
Nie obiecuje Ci, że wytrzymam ale faktycznie jest to obiecujące razem czekać 
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
bietka- trafiłam kiedys na tą stronę i fajnie wszystko pokazane , przeciez to normalna sprawa, wiec nie ma co sie brzydzić czy coś hehe, ale zanim ją zobaczyłam nie sadziłam ze ta dziurka jest poprzeczna hehehe

wiem jak to jest z tymi testami, myslicie ze ja wytrzymuje do @ eeee tam a skąd .......
ciekawość jest silniejsza, 
aga miała monitoring i to jest własnie potwierdzone ze nie było owulki, zresztą wystarczy spojrzeć na wykresik agusi i wszystko jasne,!!!!!!!!!! ale za miesiąc bedą u niej II krechy jak tralala

no ja zrobiłam tego nieszczęsnego pazura, ale juz miałam sie do tego nie zabierać bo mały prawie godzinę usypiał
a to dlatego ze o 16 wstał z drzemki, wiec od jutra góra do 15 dam mu pospać, aby potem położył sie szybciutko zasnął !!!!!
ale wiecie jaka Ja dziś jestem poddenerwowana ???????? koszmar, ale ja tak zawsze mam przed @ wiec luz, ale nawet moj to stwierdzil bo juz szukałam zaczepki hehe

jutro jego urodzinki,szkoda ze nie spędzimy ich razem :-
-
-(

wiem jak to jest z tymi testami, myslicie ze ja wytrzymuje do @ eeee tam a skąd .......

aga miała monitoring i to jest własnie potwierdzone ze nie było owulki, zresztą wystarczy spojrzeć na wykresik agusi i wszystko jasne,!!!!!!!!!! ale za miesiąc bedą u niej II krechy jak tralala

no ja zrobiłam tego nieszczęsnego pazura, ale juz miałam sie do tego nie zabierać bo mały prawie godzinę usypiał

ale wiecie jaka Ja dziś jestem poddenerwowana ???????? koszmar, ale ja tak zawsze mam przed @ wiec luz, ale nawet moj to stwierdzil bo juz szukałam zaczepki hehe

jutro jego urodzinki,szkoda ze nie spędzimy ich razem :-
bietka84
szczęśliwa :)
aaaaaaaaaaaaaaaa nie wiedziałam o monitoringu :/
aga dk - za miesięc się uda !!! nie będziesz tu sama... ja też czuję, że coś nie poszło
ale milczę.... i staram się nie myśleć negatywnie.
ilonka urodzinki osobno, ale za to jak sobie potem możecie poświętować - jak @ nie przyjdzie
:-)
będzie imprezka przy soczku
aga dk - za miesięc się uda !!! nie będziesz tu sama... ja też czuję, że coś nie poszło
ilonka urodzinki osobno, ale za to jak sobie potem możecie poświętować - jak @ nie przyjdzie
będzie imprezka przy soczku
ania-aneczka
Wow niesamowite te zdjęcia 
reklama
Podziel się: