reklama

Zaczynamy staranka :)

BOBO dziękuje :) Postaram się być cierpliwa, zobaczymy co z tego będzie :) Ale i tak moje wrażenie, że się nie udało jest coraz większe:) Oprócz czasem kłucia jajników nie czuje kompletnie nic. Nawet bólu piersi :)

Ilonko wszyscy jeszcze śpią, odpoczywają, jedzą rodzinne śniadania :) My zaraz wyjeżdżamy 100 km do moich rodziców na kluski ziemniaczane :D

Całuje Was wszystkie i życzę miłego dnia !!!

reklama
Dzień dobry.
Moje maluchy już grasują a ja dziś cierpiąca jestem @:no:
Zaraz trzeba zmontować jakieś śniadanko bo kawuśka oczywiście już pachnie....miłego i udanego weekendu:-)

Viola eeeeee tam, nawet nie chce patrzec,@ sie własnie zbliża na bank !!!!!! :wściekła/y:ale juz ryczeć mi sie nie chce, wiec nadrabiam uśmiechem :tak:nic nie poradzę
ania- miłego dnia :-D
silene -wzajemnie :)

czesc kochane :-)
widze,ze wy juz od rana zamiast spac,na BB piszecie :-D;-)
moj mezus na rybkach,dzieci spia to mam chwilke na kompa.:tak:
Ilonka nie smutaj,przyjdzie i na ciebie czas :tak::tak::tak:
Silene powodzenia ;-)
Ania ,Viola
u mnie tez dzisiaj kluski :-D..wczoraj maz powiedzial,ze mam obrac ziemniaki,a jak wroci z ryb,to bedzie tarl..i robimy na obiad kluchy ;-)
Bobo fajnie,ze do nas zajrzalas i u ciebie/u was wszystko OK ;-)

Cześć dziewczynki:)
dziś mój 36 dc, rano test negatywny:( jedno wielkie NIC, ani ciąży ani @. Te moje długie cykle staną się podczas starań prawdziwym koszmarem:-(. W ciąży nie jestem a na nowy cykl nadal czekam. Ehhh ....
Miłej soboty:) ja biorę się za sprzątanie.

u mnie juz syn wstal,zrobilam mu sniadanko i wcina ogladajac bajki,a cora jeszcze smacznie spi..i dobrze,niech sie wyspi to moje malenstwo,bo jest przeziebiona i w nocy zle spi,bo ja katar meczy..
silene ja nie prasuje,no chyba ze cos trzeba wyprasowac ;-)
chyba zaraz bedzie u nas padac....wrrrr...dobrze,ze dzisiaj nie musze nigdzie wychodzic..

reklama
madlen79 ja nie wiem ale mam taką manię jak się mój pierwszy syn urodził to musiałam wszystko prasować bo miał uczulenie praktycznie na wszystko i do tego astmę więc mówili żeby prasować to prasowałam i tak mi już zostało do dziś no i z żelazkiem w ręku już od 15 lat:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry