ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
ania dziękuję Ci bardzo, edytowałaś post więc nie zauważyłam, mój mąż skonczył własnie 25 lat wiec ja bym musiała założyc firmę bo nie mam jeszcze 25 lat, i to by wyglądało tak ze ja zakładam firmę a on pracuje w niej, (to by była firma usługowo- budowlana ) tylko ze tak naprawdę czekalibyśmy na dofinansowanie z urzędu pracy na ta firmę aby jakoś ruszyć a do tego czasu firma by nie przynosiła zysków wiec np płaciło by sie najniższe te składki jakie trzeba a np jak ruszy firma i bedą dochody to wtedy moźna zacząć płacić wieksze składki albo no miesiąc przed porodem, i wtedy zasiłek macierzyński był wysoki ?? czy trzeba płacić te wielkie składki przez jakis okreslony czas????????
losiczka no właśnie a dlaczego tak mało Cię tutaj ??????????????
od 2 cykli miałam 28 dniowe a teraz ta owulka sie przesunęła o 2 dni przy tym zaziębieniu i dlatego dłuższy jest, ale z moich obliczen jutro jest termin @ bo mija 14 dni od dnia w którym był bol owu(włacznie) ale z wykresy to dopiero 12 dzien fazy lutealnej , wiec nie wiem co mam myslec, czy sie cieszyć czy jeszcze jutro sie okazę jak bedzie z tempką !!!!!!!
losiczka no właśnie a dlaczego tak mało Cię tutaj ??????????????
od 2 cykli miałam 28 dniowe a teraz ta owulka sie przesunęła o 2 dni przy tym zaziębieniu i dlatego dłuższy jest, ale z moich obliczen jutro jest termin @ bo mija 14 dni od dnia w którym był bol owu(włacznie) ale z wykresy to dopiero 12 dzien fazy lutealnej , wiec nie wiem co mam myslec, czy sie cieszyć czy jeszcze jutro sie okazę jak bedzie z tempką !!!!!!!