reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
kurcze ale wy szybciutko piszecie dziewczyny!!!
zagubiona najgorsze sa pierwsze 3 miesiące potem juz bedzie ci lzej tak wiec wypoczywaj ile mozesz!!!!
silene tak więć &&&za owocne staranka;-*
ilonka &&&&&&&&&&& ty nasza nadziejo jutrzejsza wszystkie żyjemy twoim testowaniem!!!!mosi ci sie udac masz takie cos w sobie ze jak piszesz to hipnotyzujesz człowieka wiec jak ci sie uda zaciążyć to prosze mnie zahipnotyzowac hihihi

pisalyscie o pieskach hehe ja mam 2,8 kg psiaka ktory na zadku usiedziec nie umie i skacze razem z kotem po szafkach i oparciach :d
DSC00274.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZIENDOBRY KOCHANE NA POCZATEK TAK
ILONKO JA PRZEZ CIEBIE NIE MOGLAM SPAC W NOCY TY TESTUJESZ A JA NIE SPIE:-):-):-) CZEKAMY NA WIESCI O II KRESECZKACH KOCHANA
WITAM NOWE STARACZKI
SILENE TAK MI PRZYKRO Z POWODU ANIOLKA JESTEM PELNA PODZIWU DLA CIEBIE TERAZ TO NAPEWNO BEDZIE JUZ WSZYSTKO OK
TYMIONEK JA MAM 4 CHLOPAKOW I JAKOS NIE OSZALALAM KOCHANA TERAZ PLANUJE CORE A JAK BEDZIE 5 CHLOPAK TO TEZ BEDZIE CUDOWNIE WIEC PROSZE TAK NIE MOWIC A POWIEDZ MI JAK PLANUJESZ TA CORECZKE

MILEDO DNIA

ILONKO DAJ ZNAC JAK NAJSZYBCIEJ KOCHANA CO TO JEST ZA SPANKO CO ???
:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
jestem:-D:-D:-D:-D:-D
no i tak. wstałam o 5 zmierzyłam temp i było 36,8 TEST NEGATYWNY !!!!!!!!!!poszłam spać wstałam o 7 i tempka była juz 36,95!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie wiem teraz jaką wpisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale to ze nie spadła a poszła w góre wróży baaaaaaaardo dobrze,ale i tak boje sie pozytywnie myslec ,jutro powtórzę test, bo juz nie wiem sama, bo dziś mi wychodzi 14 dzien od owu(włącznie)ale z wykresu jutro jest 14 dzien wyzszych temp !!!!!
dziękuję za kciuki
nosotros- ja dziś CI wszystko napiszę o NPR,ale jak wrócę z naprawy kompa bo ten post bazgrole juz 10 minut :szok::szok:czyli po południu !!!!!

hej kobitki!

ale się wczoraj wieczorem rozpisałyście.

witam wszystkie nowe staraczki

ilonka temperatura obiecująca więc mam nadzieje że jutro test zmieni się w II kreseczki

u mnie póki co temperatura stoi w miejscu. ale pojawiły się dzisiaj bóle brzucha jak na @ więc zostaje mi działanie w listopadzie. może wtedy się uda.

dzisiaj skusił mnie test. i co I krecha. więc ja nastawiam się już na @ i następny miesiąc starań.

Witam dziewuszki:)

Powodzenia dla wszystkich nowych staraczek:)

Ja też nie mogłam spać przez Ilonkę haha.Ilonka tempka super tylko co z tym testem? Ja ci mówie wtorki i tak są szczęśliwe ja dokładnie 5 tyg temu zobaczyłam II :szok: Jak to minęło szybko...

Dziś mam nadzieję też będzie dla mnie szczęśliwy dzień......

Zagubiona buźka dawno cię nie było... Dbaj o siebie kochana..

hej KOCHANE
ilonka no to czekamy do jutra :) :-) trzymam kciuki ... nie będę się rozpisywała o opowieściach, że testy w dniu @ wychodziły negatywne, a dwa dni po terminie już pozytywne, więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
witam Tymionek i trzymam kciuki :)
Zzagubiona - trzymaj się - na pewno wszystko będzie dobrze :* nasze organizmy są sprytnie skonstruowane i poradzą sobie w ekstremalnych sytuacjach, na 100% wszystkie siły Twojego ciała są skierowane na to by utrzymać dzidziusia :) urzodzisz piękne zdrowe dzieciątko, a potem lekarze zajmą się kamicą.
losiczka a jak Twój cykl ??? kiedy testujesz ??? JAK TO "ZROBILIŚCIE", ŻE MASZ 4 CHŁOPAKÓW -ja też tak chcę :-):happy2:

miłego dnia ;-):-)

reklama
Do góry