reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zagubiona - jak wyjdzie cien to sie od razu zapisuje, gdzie tylko bedzie wolny termin, i do mojego na najblizszy termin, bo w przychodni jednej jutro przyjmuje wiec mnie nie przyjmie tak od razu, a mój gin tez z tygodniowym wyprzedzeniem trzeba sie zapisywac, wiec w tym tygodniu nie mam szans, wiec jak cos to dopiero w poniedziałek jesli beda wolne miejsca!!!!!!!!!
co do chlebka sie jeszcze nie odwazyłam bo wydaje sie to skomplikowane ale sie przemoge i zrobię w weekend :) :-D:-D:-D:-D:-D

moze dlatego ze jakos kosmicznie go napisalam bo z pamieci pisalam hehe ;p
DSCN4290.jpg ja dalam pszenna make ale moze byc kazda, mozna tez dodac ziarna czy jakies ziola jak lubisz

DSCN4292.jpgdrozdze
DSCN4294.jpg lyzeczka soli
DSCN4293.jpg tyle w przepisie kaza ale ja troche wiecej dalam ok 600ml
DSCN4303.jpg ja skladniki w robocie polaczylam ale jak nie masz to tak jak na pizze laczysz wszystko i formujesz kuleczke
DSCN4304.jpgmiske posypalam maka by lepiej ciasto odeszlo
DSCN4306.jpg miske owinelam folia i czekam godzine az urosnie, dobrze gdzies w cieplym miejscu postawic

DSCN4307.jpg po godzince(mozna dluzej)
DSCN4309.jpgjeszcze w misce udezami kilka razy
DSCN4310.jpgna blacie posypanym maka robimy z ciasta place

zaraz ciag dalszy ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny my wróciliśmy ze spacerku...było świetnie dzieci zjadły drugie danie i teraz idą na górę pooglądać bajeczki.A ja zasłużona kawuśka ...która dołączy?:-)

Kochane jestem,...

A więc 11 DPO dwa testy pozytywne BETA Z KRWI 28.8 mlU/ml przy normie w moim labo 1-2 tydzień ciąży 16-156 mlU/ml czy to prawidłowy wynik? Niby mieści się w widełkach ale czy nie za mały? Za dwa dni idę powtórzyć.

I teraz takie pytanie do mamusiek... Mój lekarz, które chce żeby mi prowadził ciąże może mnie przyjąć dopiero 21.11 czyli w 8 tygodniu a wg. nich w 6 tygodniu. Pani powiedziała , ze wcześniej nie ma potrzeby chyba ze by coś się działo. I teraz moje pytanie jak było u Was i czy to nie za późno na wizytę dopiero za ponad 3 tyg?

reklama
aniu gratuluje co do wizyty to kochana od 6 tyg cos juz widac wazne bys do 10 tc zaliczyla pierwsza wizyte jak nie ma jakis niepokojacych objawow to nie ma potrzeby isc szybciej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry