reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

SILENE DZIĘKUJE ! Tylko dlaczego ja się nie cieszę tylko boję ??? Ja się tyle naczytałam o poronieniach i innych strasznych i przykrych rzeczach, które spotkały kobietki .........bo już mam schizy że beta za mało, że nie przyrośnie i że za późno idę do lekarza..

reklama
DSCN4311.jpgskladamy jeden koniec w polowie i uklepujemy koncowke by sie zlepily
DSCN4312.jpg drugi koniec nakladamy na calosc i tez laczymy wszystko
DSCN4313.jpgprzekrecamy na boczek
DSCN4314.jpgtak jak widzisz chodzi o to by te laczenia przy blacie byly
DSCN4315.jpgDSCN4316.jpgDSCN4317.jpgteraz splaszczamy boki

Załączniki

• DSC00365.jpg
    DSC00365.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00367.jpg
    DSC00367.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00368.jpg
    DSC00368.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 31
Zagubiona kiedy Ty byłaś na pierwszej wizycie? Czy w początku 6 tygodnia już coś widać? I może powiesz mi czy mam coś teraz zrobić oprócz brania kwasu foliowego? Biorę kwas foliowy taki zwykły z apteki (nie folik) jedną tabletkę dziennie, biorę też rutinoscorbin i omegę 3 i magnez - czy muszę te witaminy oprócz kwasu odstawić?

sorki za miniaturki w zalacznikach ale nie wiem jak je usunac

Zagubiona kiedy Ty byłaś na pierwszej wizycie? Czy w początku 6 tygodnia już coś widać? I może powiesz mi czy mam coś teraz zrobić oprócz brania kwasu foliowego? Biorę kwas foliowy taki zwykły z apteki (nie folik) jedną tabletkę dziennie, biorę też rutinoscorbin i omegę 3 i magnez - czy muszę te witaminy oprócz kwasu odstawić?
ja bylam w 5 tc i nic nie bylo widac pozniej poszlam 2 tyg pozniej i bylo serduszko wedlug usg pokazalo ze to 6 tc czyli pierwszym razem byl 4tc do do kwasu foliowego to ja folik kupuje ale to chyba to samo jedna dziennie, magnez odrzuc chyba ze lekarz ci pozwoli mi moj powiedzial ze mozna sie uzaleznic najlepiej biez tylko folik do czasu kiedy nie pogadasz z ginem

efekt koncowy pieczenia
DSC00374.jpgDSC00375.jpgDSC00376.jpg

ilonko mam nadzieje ze troche zdjecia ulatwia ci przygotowanie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zagubiona wielkie dziękuje !!! To tak zrobię, tylko folik. A zamiast rutinoscorbinu herbatka z cytryną i miodem. Ja szybko się przeziębiam dlatego rutino..mi pomaga jesienią a magnez biorę bo od kilku dni mi brew drga i pani w aptece poleciła...a po tej pierwszej wizycie zlecił Ci jakieś badania? NO to ja będę właśnie w początku 6 tygodnia tak jak Ty byłaś drugi raz tak ja mam przyjść pierwszy ...ojlaboga ja niecierpliwa? jak ja to zniese;)

reklama
wiesz jak sie przeziebiasz to bierz rutino.. ja bralam ale na pekajace naczynka w nosie, co do badan to na cukrzyce, toksoplazme, mocz ogolne i morfologia ogolna chyba wszystkie a i posiew z pochwy jeszcze

Do góry