reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

CUDOWNIE !!! To Ty jesteś dalej ode mnie już bo ja @ powinnam mieć jakoś w weekend dopiero, mam nadzieje, że nie przyjdzie !!! A na betę kiedy idziesz? I do lekarza? Bo ja nadal nie wiem czy nie idę do niego za późno. Też się martwię jutrzejszą betą żeby tylko wzrosła....przez to zamartwianie spać nie mogę. Odpisz mi szybciutko bo chce jeszcze spórbować się położyć bo jestem nieprzytomna a teraz już po Twojej wiadomości mogę spać spokojnie :)

reklama
na bete nie idę na razie, a do lekarza dzis sie umówię i zobaczymy bo ja muszę szybko luteine brać dlatego ja musze szybko isc na wizytę , ale to bedzie dopiero w nastepnym tygodniu nie w tym , bo w tym mnie nikt juz nie przyjmie !!!!!!
uciekaj sie polozyć jeszcze , nie martw sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a bete to poproszę o skierownie aby nie bulić za nia teraz

ILONKO KOCHANA CUDOWNIE :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
JAK JA SIE CIESZE Z TWOJEGO SZCZESCIA DBAJ O SIEBIE NIE DENERWUJ SIE TERAZ NAPEWNO BEDZIE JUZ DOBRZE KOCHANA ZYCZE CI ZEBY DZIECIATKO PRZYCZEPILO SIE Z CALEJ SILY NA 9 MIESIECY JESTES CUDOWNA DZIEWCZYNA ZASLUGUJESZ NA TE DRUGIE SZCZESCIE ZYCZE SPOKOJNYCH 9 MIESIECY NO I CORECZKI :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
AZ SIE PORYCZALAM KOCHANA BO JA WCZORAJ Z MEZEM MIALAM ROZMOWE W KTOREJ ZADECYDOWALISMY ZE TEN CYKL BEDZIE NASZYM OSTATNIM:-(JAK SIE NIE UDA TO JUZ NIGDY NIE POCZUJE TEGO CO TY DZISIAJ CZUJESZ:-(SERCE MI SIE KROJI ALE MUSZE USZANOWAC WOLE MEZA CALA NOC ROZMAWIALISMY O NASZEJ DECYZJI TERAZ TO CZEKAM I MODLE SIE ZEBY I MI SIE UDALO W MOIM OSTATNIM CYKLU
JESZCZE RAZ ILONKO WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANA

ilonka tak się CIESZĘ :)!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!! :-)
Viola - jak cudnie - serduszko bije, 2 cm :)
dziewczyny trzymać kciuki za mnie .... :( boję się, że znów mi się nie udało :(
a do przyszłego wtorku tak daleko :(

OGROMNIE SIĘ CIESZĘ Z WASZEGO SZCZĘŚCIA !!!!

Bietko bądź dobrej myśli !!! Wszystkie się boimy to naturalne , ale nie przestawaj wierzyć a na pewno się uda :) A jak poczujesz potrzebę to zatestuj wcześniej. Ja chyba jednak umówię się na wizytę wcześniej bo jakoś mnie strach oblatuje, ze mam 3 tygodnie czekać. Czuje , ze powinnam iść szybciej do lekarza- fakt prywatnie to są koszty ale zdrowie maleństwa jest ważniejsze . Musze to przedyskutować z mężem bo on radzi poczekać te 3 tygodnie, ale mężczyźni inaczej do tego podchodzą, nie tak emocjonalnie jak my tylko racjonalnie. PRzynajmniej mój...

Losiczka trzymam kciuki baaaaaaaaaardzo mocno !!!!!!!!!!! Kochana trzymaj się - wszystko będzie dobrze i uda się zobaczysz :* myślami z Tobą.....

reklama
HHHHUUUURRRRAAAA!!!!!!!!! ILONKO GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!! i trzymam kciuki za całe 9 miesięcy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tak się cieszę spać nie mogłam od godziny kręciłam się w łóżku i myślałam o Tobie hehe widać się opłacało:-D:-D:-D Teraz wszystko będzie dobrze:-D

Ania i Ilonka załapiecie się na czerwiec? czy już na lipiec?

Do góry