reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Silene wlasnie spojrzalam na zdjecia...pozazdroscic slicznych dzieci !! :) Tz dlugo mieszkacie za granica? Kurcze nie mozna ponoc niczego zalowac ale czasem zaluje ze wczesniej nie zdecydowalam sie na macierzynstwo...juz nawet na studiach , wiele moich kolezanek tak robilo ze na studiach zachodzily w ciaze braly dziekanke a pozniej wracaly i kiedy konczylu studia dzieci byly juz w miare duze i mogly spokojnie szukac pracy np..ale i tak jestem najszczesliwsza:)

szczerze mówiąc to obojętnie,ważne żeby się udało i żeby ciąża minęła bez komplikacji i oczywiście żeby maluszek był zdrowy:-)
Chyba nie za dużo tych życzeń:szok:

ania-aneczka to już 7 rok leci:-)
My zawsze chcieliśmy mieć czwórkę i jak do tej pory nasze plany i marzenia się spełniły.
Teraz jakoś wszystko pod górkę ale wciąż jestem dobrej myśli:-)

czesc dziewczyny,

zaczynam sie zastanwiac czy w tym cyklu sie uda...
u mnie zaczynają się dni płodne, ale nie wiem, nie umiem określić kiedy jest owulacja.. wczoraj wydawało mi się, że jest śluz płodny jasny przeźroczysty, ale dziś jakby też... przytulamy się, ale czy sie uda....
ogladalam rano DDTVN, była rozmowa o kobietach, które poroniły. ja piernicze, jakie to wszystko jest trudne.. moja najblizsza przyjaciolka jest w 5mcu, jak widze jej zdjecia brzuszka to tak bardzo zazdroszcze, tak bardzo bym chciala cieszyc sie z ciązy...
naprawde dzis mam doła i nie wierze, ze sie w tym cyklu uda... jutro do pracy :( tam tez nic miłęgo mnie nie czeka.. :(:(
beznadzieja.... pogoda do kitu, humor do kitu.. beznadziejny dzień... dobrze, ze moge sie wyżalić na forum.. jak dobrze ze jestescie....
pozdrawiam was i trzymam kciuki za każdą z was & & & & & & & & & & &...& &...
moj wykres na dziś: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Nosotros nie mozesz sie tak zalamywac bo to na pewno Wam nie pomoze. Postaraj sie wyluzowac ( wiem ze sie teraz latwo mowi) ale na pewno sie uda. Stres ci nie pomoze. Ja np wiedzialam kiedy mam owulacje tylko i wylacznie po mega mocnym bolu jajnikow ( ale nie mialam sluzu) sluz pojawil sie nastpnego dnia czy dwa dni po ale tylko troche i na chwile.

reklama
Do góry