reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam
Bobo wszytskiego najlepszego :-)
U mnie nocka calkiem spokojnie minela, jeszcze tylko 6 godzin i dowiem sie jaka jest prawda, troszke sie boje, no ale co ma byc to bedzie i tyle ale tak sobie myslalalm ze skoro kreska wyszla gruba a test ma czulość 25ml to beta powinna byc wieksza o ile to fasolka no ale zobaczymy jaki wynik i kiedy wtedy do lekarza, narazie wypije meliske i zajme sie praca to nie bede tyle myslec, ale mam takie uczucie mokrosci, nie jakby @ miala przyleźć tylko takiej wilgoci to chyba normalne, dam wam znaka jak tylko dotre do biura z wynikami

reklama
WITAJCIE KOCHANE
BOBO WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJ :-):-):-)
ANIA PISZ SZYBCIUTKO JAK BEDZIE WYNIK !!!!!
ILONKO DOBRZE ZE JASIOWI JUZ LEPIEJ U MNIE ZNOWU KUBA TAK KASZLAL W NOCY ZE HEJ DO SZKOLY GO NIE ZAPROWADZILAM A OD RANA JESZCZE ANI RAZU NIE ZAKASZLAL:baffled: ZARAZ POSMARUJE MU PLECKI MASCIA ROZGRZEWAJACA NO I OCZYWISCIE LEZY W LOZKU ALE PEWNIE PRZEZ CHWILE :baffled:
JUTRO WEKEND WIEC SIE PEWNIE NIE DOPCHAM DO KOMPA TRADYCYJNIE ZRESZTA:-(
MILEGO PIATKU
A KTO TERAZ TESTUJE? TZN W NAJBLIZSZYM CZASIE? COS NAM VIOLA ZNIKLA :-(
KAROL CO TAM U CIEBIE KOCHANA ?

Ostatnia edycja:
ania daj znać koniecznie
losiczka u mnie odwrotnie, w nocy bez ataku a od rana znów kaszle jak gruźlik, ciagle ma suchy ten kaszelek , a tez go smaruje maścią kanforową oklepuje a jeszcze mu sie nie odrywa :-(
kurcze jak dobrze ze juz piatek, jutro dopiero mój wraca, niedziela dla nas a potem znów sami :-:)-( ehhh, coraz cięzej mi z tym jest , sama zostaje z tym wszystkim :-:)-(
ale dobra nie smuce juz
no faktycznie Viola wsiąkła gdzieś...... mam nadzieje ze wszystko OK , odezwij sie skarbie do nas bo sie martwimy !!!!!!!!!!!!!!!

dzień dobry dziewczynki
BOBO WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!
moz-screenshot.png

ilonka -łączę się z Tobą w tęsknotkach za mężem

moje maluchy też zakatarzone i kaszlące-ech
do tego mam od wczoraj doła. pozwólcie , że się wyżalę do Was bo mężowi nie mogę, zeby nie wywołać konfliktu zięć- teściowa
otóż rozmawiałam wczoraj z moją mamą i wariatka nie wytrzymałam i pochwaliłam się naszymi planami- to był szczyt głupoty- ale się nasłuchałam- po co, przeciez mamy juz czwórkę więc wystarczy itp itd koszmar. przepłakałam cały wieczór i pół nocy:-(a jest mi tak cholernie przykro, że nawet nie potrafie tego opisać. nigdy nie zrozumiem dlaczego tak się zachowała.

ps. miał byc tort dla BOBO ale coś nie poszło- wkleił się link

dziendobry wszystkim

katyB nie wiem gdzie mieszkam czy w uk czy w irlandi ale w uk masz normalnie sposorowane przez panstwo jezeli starsz sie wiecej niz 1 rok moja znajoma juz miala wszyskie badania roione bez zadnego problemu kilka razy mial sprawdzanom przeplywowosc a nastepnie jej sie pytali czy nie in vitro wiec isc do porade do GP po co masz placic

bobo sto lat sto lat

ilona24 dobrze ze sie wyspalas najgorzej jak trzeba wstawac w nocy ojeju .. wiadomo jak chlopa nie ma to smutascie moj pracuje znow od rana do samego wieczora czasem 7 dni w tygodniu widuje go tylko nocami ale jest a ty sama ale masz nas i to jaka gromatke..

piareczka a mam ten sam problem jak zaczelismy planowac 3 wspomnialam mamie ze planujemy jeju nasuchalm sie kazania jak bym miala 15 lat 1 dziecko juz wtedy wiedzilam ze ciezko do tego podejdzie wiec jak zaszalm na poczatku wogole nie chcialam mowic po co skoro i tak niezatoleruje ale i tak by sie dowiedzial od tescia bo mieszkaja blisko siebie i powiedzialm bylas ta sama reakcja ''a po co 3 przeciasz mam juz 2 starczy nie bedziesz sie optaczac dzieci ''' strasznie to przezyalm ze moja mama ma takie podejscie zamias sie cieszyc .ja mialam tylko jednego brata .ale za to ona miala 6 rodzenstwa
wiec mysle ze rodzice muysza sie oswoic z ta decyzja. To nasza decyzja wkoncy wiec piateczak dlowa do gory jak zobacza to pokochaja.

pocieszam się tym, że moja teściowa oszaleje ze szczęścia. jej powiemy dopiero jak już się stanie- ona uwielbia moje dzieciaki- zaakceptowała je od samego początku- najbardziej boli to, że moja mama się nie zastanowiła nad tym jak by się czuła , gdyby moja teściowa powiedział do syna np. człowieku, co ty robisz, żenisz się z babą, która ma czwórkę dzieci? - a pewnie nie jedna matka tak by zrobiła

hej Kobietki :)

bobo - WSZYSTKIEGO NAJ!!!!! CUDOWNYCH 9 M-CY I WSPANIAŁEGO DZIDZIUSIA.... CUDOWNEGO ŚLUBU I SPEŁNIENIA MARZEŃ :-)
ilonka ja też dzisiaj się wyspałam spałam od 20 do 6 rano <szok>. Przytul synka od cioci bietki i trzymajcie się jakoś!! dobrze, że Ty jesteś zdrowa i nie łapiesz przeziębienia od synka.
piateczka -justyna to jest decyzja Wasza i Waszych partnerów! Nie martwcie się.... dziadkowie jak zobaczą to pokochają :* wiem, że jest przykro jak się słyszy takie słowa :( mimo wszystkie SPEŁNIAJCIE SWOJE marzenia o powiększeniu rodzinki !!!!
ania2403 czekamy na wyniki :) ja też za jakieś 6 godz dowiem się, czy beta przyrosła od środy:-)

katyB współczuje kosztów badań i wizyt :( maskara jakaś :( -hmmmm..... ja bym nie brała tych tabsów... choć niektórzy mówią, że 1-cykl po odstawieniu jest najbardziej płodny !!!! ja trok temu po odstawieniu tabsów zaszłam w ciążę, ale pozamaciczną .... Natomiast moja koleżanka, która ma nieregularne cykle dostała 2 opakowania tabl. anty - ma je zarzyć i zaraz po odstawieniu starać się... hehehe jak widać różnie to bywa ....

miłego dnia kochane:*

reklama

.............Tymuniek.................. 27............. 04.10...................3.............
................MałaMi....................25..... ........15.10...................4.............
.............ada6.1984................27.......... ...21.10....................2..............
..............Dzoana.a.................29......... ...26.10.....................2..............
...........justynka7177.............24............ ...2.11......................1..............
..............Karolekk..................30........ .....?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ..?????....................2.............
.............karol_in-a...............28.......... ..04.11.....................5..............
..............losiczka72................39........ .....13.11....................4..............
.............Suonko87.................24.......... .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
............piąteczka...................31....... ........?????....................1..............
..............marysia77...............34.......... ......18.11....................2...............
................ilona24..................24....... .........26.11....................5...............
.............agnes2704...............29.......... ..28.11......................4..............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......12......10 .05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........8.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........9.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........7.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011.........5. . .......??????..........
.....ania-aneczka.............27........01.10.2011.........5 ......08.07.12..........
.......bietka84.................27.........02.10.2 011.........4.......04.07.2012......

Hej dziewczyny!

Nie było mnie 2 dni i muszę was nadrobić!

Wstawiam poprawiona tabelkę.

Bobo wszystkiego najlepszego!

Dziewczyny trzymam &&&&&&&&& za betkę i za testujące w najbliższym czasie.

Ilonka dobrze że jesteś. Bo kto pomoże mi z wykresem?

Przeczytam posty z 2 dni i do was wrócę

Ostatnia edycja:
Do góry