reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

nie mogę w to uwierzyć ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wciąż boję się cieszyć !!!!!! :-)
mąż jak odebrał wyniki -to Pani w laboratorium mu pogratulowała:-)
ja chyba umrę ze stresu do 1-szego USG !!!!

KOCHANE - BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE!!!! :-)

TRZYMAM ZA WAS KCIUKI &&&&&&&&&:-):-)
losiczka &&&&&&&&&& ja wysyłam fluidki na PIĘKNĄ CÓRĘ !!!!!
ja już rok biorę Femibion Natal 1 i płacę 35-39 zł - zdzierstwo.

reklama
losiczka postaram się wytrzymać do następnej soboty- dłużej racze nie dam rady- no chyba, że wcześniej nastąpi potop

Dziewczyny jeszcze tylko 20 min i wychodze jak ja bym chciala zeby to ktos odebral za mnie ale nie ma kto:-(teraz zaczelam sie denerwowac a wczoraj taka bochaterka ze mnie byla ehhh boje sie a jak test klamal?

Dziewczyny myślę o WAS non-stop. Babyboom i ten wątek to mój przyjaciel i wsparcie!!!! jestem tu 120 razy dziennie :) jak nie pisze, to czytam !!!!

jest mi ciężko, bo ja naprawdę wierzyłam, że wszystkim dookoła się uda a mnie nie.... kiedy ciągle jest jedna krecha... co się stało, że nagle - bach - udało się ?????

:-)

Ania trzymamy kciuki tu wszystkie za Ciebie!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Do mnie właśnie zapukał kurier i przyniósł paczuszkę z Aconami. Ojjj chyba będą kusić już niedługo :-p

reklama
Do góry