reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka kochanie :-) twoja betka za miesiąc to będzie 10 000 - od razu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
proszę dołów nie łapać :-) ja tu jestem i wszystko czytam.... zaraz przekopiuję posty jak ilonka mnie 02.10 pocieszała, gdy @ nadeszła !!!!

no ja płaciłam za betę 35 zł :/

reklama
piateczka nie mam pojecia mi moj pierworodny zrobil suwaczek :-):-):-)wstyd matka zacofana moze dziewczynki ci pomoga bo ja to szara masa:zawstydzona/y:

dziewczyny ja uciekam
w weekend pewnie się nie odezwę bo wyjeżdżamy w odwiedziny do rodziny, więc nie będzie kiedy.
zajrzę do was na pewno w poniedziałek.
trzymajcie kciuki za moją @- jeśli przyjdzie to niech będzie bezbolesna, a jeśli nie ma zamiaru to niech plamienie się skończy na dobre i niech w końcu mi cos zakomunikuje, że albo w te albo wewte :)

ściskam Was bardzo mocno kobietki i trzymam kciuki za te, które będą testowały w weekend- poczytam o tych radosnych wieściach na pewno jak będę miała możliwość.
a tym, które niecierpliwie oczekują poniedziałku pod każdym względem- życzę wytrwałości... :)

wlaśnie wrociłam z toalety- plamienie wróciło- jest go więcej, jest ciemniejsze, chociaż nadal to jasny brąz i jakby było nieco rzadsze :( dupa...
zaczynamy nowy cykl od badań itp.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piąteczkatworzysz sobie suwaczek a potem ten kod BBC musisz skopiować i wkleić do SYGNATURKI , edycja sygnaturki jest w ustawieniach po lewej stronie, a potem tylko zapisujesz !!!!!!!!

dziewczyny ja juz nie wierze ze może mnie coś dobrego spotkać , wiec ja nie ujrzę takich piękny wyników, chyba tak mi juz pisane jest, i co bym nie zrobiła to i tak stracę dziecko!!!!!!!mam pecha i tyle !!!!! widocznie nie zasłużyłam na drugie dziecko !!!!!!!! zycie bywa okrutne, jedni moga miec gromadkę a inni tylko jedno albo w ogólę !!!!!!!

Ostatnia edycja:
piateczka jak masz już zrobiony suwaczek to musisz wejść w zakladkę u góry po prawej stronie - Twój Profil na ciemnym zielonym pasku, następnie oobok zakładka Panel Kontrolny i tam juz w moje ustawienia jest zakładka na rożowo :-) Edytuj Sygnaturę i tam wklejasz kod ze strony gdzie masz suwaczk wykonany. powodzenia

ilona nie mow tak bo nakopie ci zaraz do tylka zrobisz badania podleczysz sie a za rok na swieta bedzie was czworeczka

dziękuję anaber - już się udało

ILONKO mam pytanie- czy ktoś już Ci kiedyś nakopał do tyłka za gadanie głupot? bo jeśli nie to ja mogę być pierwsza!

no! widzę, że jest więcej chętnych!

reklama
Dziewczynki bietka i ania gratuluję betek czyli fasolinek.

Ja dostałam dziś od mamusi bluzeczkę ciążową;) i kupiłam sobie leginsy;)

piąteczka
musisz zrobić suwaczek i skopiować kod. Kod musisz wkleić w sygnaturze. Wchodzisz w ustawienia ,póżniej po lewej stronie w edycję sygnatury i tam musisz wkleić i zapisać.

Do góry