reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

KatyB i karolina, przy jakich badaniach stwierdzono, że pracuje wam tylko jeden jajnik? Koleżanka też tak miała, 6 miesięcy się starała, a w zeszłym tygodniu urodziła Hanusię :happy2:

Ja będę miała Marysię i Maksymiliana :-)

Teraz rozumiem karolina. aż napiję się z tobą wina.

Ostatnia edycja:
reklama
moja @ prawie na całego- właśnie mam przed sobą kieliszek wina i siedzę tak sobie smutna jakby mi świat runął i wszystko mnie drażni i mogłabym ryczeć z byle powodu... :(

roszpunka u mnie to nie jest kwestia tego ile z nich pracuje bo ja mam tylko jeden :) drugiego nie ma wcale :(

viola, roszpunka- imiona piękne

nie wiem czy to nie za wcześnie i czy nie zapeszę, ale my z mężem zawsze się śmialiśmy, że będzie albo hubert albo jagoda bo oboje z lasem się kojarzą, a my takie leśne skrzaty

uciekam kochane jeśli nie padnę do tego czasu to odezwę się do was w najgorszym przypadku w poniedziałek... :(
ale muszę Wam powiedzieć, że to forum uzależnia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roszpunka ja tez mam tylko jeden z powodu przebytej ciazy pozamacicznej. Mialam laparoskopowo usuwana w 8tc bo zatrzymala sie w miejscu zaraz przy wylocie z jajnika do jajowdu. Zrosty i wczesniejsze uszkodzenie uniemozliwiaja zajscie z tego wlasnie jajnika.

Karolina
ja na owulacje nic nie biore mam tylko specjalny zestaw witamin dla staraczek i zel wspomagajacy ale wybieram sie do lekarza wiec zrobie sobie jakies badania i zobaczymy moze trzeba bedzie sie czyms wspomoc :))

Karolinka wiem co teraz czujesz ale jak to mowia slowa piosenki "dont stop believin" :) BUziam cie :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, jestem tu nowa i też zaczęłam starania. Czy którejś z Was udało się zafasolkować 4 dni przed owulacją??? Bo tak właśnie mi wypadło, że po przytulaniu owulka wypadła w 4 dobie. I czekam teraz jaki będzie tego efekt...A marzy nam się malutka córeczka...
Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, że przygarniecie mnie...

Witajcie Kochane :-)

Dziekuje wszystkim za zyczenia :-) Mam dzis urodziny :-)

Dostalam piersionek zareczynowy od mojego przepiekny delikatny no sliczny, bylismy po raz pierwszy razem u gina ( dzis poniewaz zmieniam lekarza) ten jest mega dobry teminy ma ze jak wczoraj zadzwonilam to mi babka chciala na styczen dopiero zapisac :szok: takie ma powodzenie ten lekarz. bylam razem z moim widzielismy dzidzie ma prawie 1.5 cm serduszko bije 158 /min czyli super wszystko jest idelanie ciaza przebiega wzorowo nawet to cialko zolte co mialam z nim problem i bralam luteine jest prawidlowe :-)

Dziewczynki mam taki szczesliwy dzien urodzin jak nie pamietam kiedy :-)

Caluje Was kochane i gratuluje zafasolkowianym :-)

Wszystkiego dobrego bobofrutek. Masz naprawdę cudne urodziny:)
A ja uciekam. karolina, masz rację, to forum uzależnia. teraz dwa dni abstynencji, jutro podyplomówka, a niedziela dla mężusia. kolorowych snów:happy2:

katy no ja właśnie w tym całym bałaganie zrobiłam sobie badanie prolaktyny i progesteronu, w przszłym tygodniu idę na badania tarczycy, a wlaściwie hormony

z wynikami pójdę do ginekologa i wtedy mam nadzieję, że postaanowimy co dalej- może luteina na wydłużenie fazy owulacyjnej, ale o tym niech zdecyduje specjalista :)

cokolwiek to miałoby być a szansa na zajście w ciążę większa to idę na to :)

ja tylko na chwilke,bo czasu brak.jutro jak znajde chwilke to zajrze do was i nadrobie posty ;-)
jestem albo przed albo w czasie owulki,bo czuje jak mnie jaknik kluje i podbrzusze boli,wiec kochane zaciskac kciuki..pls.:-)
Karolina tule mocno kochana ;-)
Bobo najlepszego z okazji urodzin,prezent cudny !!!:tak:
Roszpunka witaj,bo chyba jeszcze nie mialysmy okazji sie poznac
milego wieczoru ;-)

reklama
Tasha witaj i &&&&&&&&&&&&&&& napeno cie tu kazda z checia przyjmie ;-)

Karolina a od kiedy masz problemy z tym jajnikiem??? Bo ja juz przeszlam te fazy z luteina, bromergonem itp. u mnie lekarz stwierdzil ze juz tylko ogladanie narzadow przez laparo :confused:
no ale w sumie nie mowilam mu ze nie w kazdym cyklu sie staralismy ustrzelic w owu sama zreszta wiesz jak to w zyciu bywa.

Bobo naprawde swietny pomysl i wiesz ja w lutym mam urodziny i tez taki chce!!!!!!!!!!!:-)

Madlen to idz i rozmnazaj sie :-D:-D:-D &&&&&&&&&&&&&&

Do góry