reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No Wy skubane poodkurzałam mieszkanko a tu już 4 strony do czytania:szok:,ale jestescie szybkie:)))Ale jakze cudownie się czyta te posty pełne radości,niepewności,nadzieji ehhhhh. Co raz bardziej przekonujecie mnie do zakupienia tych teściorów 10...wiecie ja słyszałam taką opinię,że jeżeli testy wychodzą pozytywnie przed miesiączką tak ok 2 do 1 dnia to można szykować się na dziewuchę, a jezeli po terminie @ to chłopak,ale i tak większośc testuje w dniu @ więc cięzko wyczuć...Mnie wczoraj tak jajnik rypał strasznie,i w sumie czuje go lekko do teraz,ale nie boli...wczoraj wogóle ciągło mnie tak w brzuchu. U mnie istnieje prawdopodobieństwo niedomogi fazy lutelnej,bo ostatnio jak nigdy brudziłam przed okresem z 4 dni tak na brązowo,a potem przyszła małpa w spodziewanym terminie. Jeżeli to powtórzy się w tym cyklu to muszę progesteron i prolaktynę po obciązeniu zbadać i zrobić usg czy te moje torbielki poznikały,ale chyba tak,bo nie czuje żadnych bóli tak jak były. Ja dziewczyny na endometrioze lecze sie od 18 roku życia,miałam torbiele usuwane operacyjnie,dzięki nim mam zrosty na macicy i nie wróżono mi dziecia,ale zaszłąm i szczęśliwie donosiłam moje 4 kg szczęście,które teraz siedzi obok:))))Po porodzie, bo to podobno ciąża jest najlepszym lekarstwem na endo jak rękom odjął, regularne cykle,nie za obfite. Po karmieniu zaczęłam brać anty i tak do zeszłego roku, a resztę już znacie...Trzymam kciukasy za wizytujące i meldować tu co i jak...buziolki( ja czekam z igusiem na Mikołaja.....)

reklama
Hej dziewczyny czytam was od jakegos czasu jestescie super zgrana grupa mam nadzieje ze bede mogla do was dolaczyc. Krotko o mnie: na imie mam aneta, mam 21 lat i 21-miesieczna coreczke teraz staramy sie o drugiego szkrabka. 25 listopada wyciagnelam implanta i dwa dni pozniej dostalam okres, niestety nie moge stwierdzic daty nastepnej spodziewanej miesiaczki bo cykle na implancie mialam bardzo rozne, ale przed byly regularne 28 dni wiec sprawdzajac na roznych kalkulatorach wychodzi testowanie w pierwszy dzien swiat super prezent by byl ale staram sie nie nastawiac. trzymam kciuki za wszystkie staraczki i gratuluje tym ktorym sie udalo.

zzagubiona- jak się tak wstydzi to może jednak dziewusia... ??? najważniejsze, żeby zdrowe było. :)

ilonka- trzymam kciuki, aby i u Ciebie wizyta przbiegła spokojnie :)

witaj anetko- rozgość się u nas- to forum jest szczęśliwe- naprawdę, no i teraz Roszpunka jest berkiem, a karla i piąteczka następne w kolejce :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina a ty to co?? ja bede ciebie i piateczke razem lapac:) hehehe nie moge sie doczekac jutra:)
rano bede sikac na tesciora..

aaaaaa i witam nowa kolezanke:D

agniesia mnie wyszedł test 3 dni przed @ :szok: to może ta córa mi sie w końcu szykuje......:-D a Igorek był grzeczny ze przychodzi do niego mikołaj ??????:-D hehe no napewno :) nie ma innej opcji :)
scotland - witam wsród największych świrusów na BB :-D ostrzegam to sie udziela i to bardzo szybko :laugh2: życzę powodzenia :))))))))

a no własnie chciałam napisać tylę ze TYLKO TU czuję sie "jak w domu " !!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam Was kobitki :) Bo widzicie przeważnie na każdym wątku znajdują sie "dziwne" osoby których sie za bardzo nie toleruje a tutaj............ aż sie chce wejśc poczytać pogadać popłakać, pośmiać pomarudzić, itd :laugh2: Fajnie ze my takie wszystkie świry jesteśmy !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO to by było na tyle, wiecej Wam nie słodze bo jeszcze Wam sie w głowach od tego poprzewraca :-D

dziewuszki jestem na chwilunie jak Ilonka juz wam pisala z maluchem jest wszystko w porzasiu jedynie co to mial/a nas w dupci i nie chcial/a pokazac co tam ma tak wiec nie pozostaje nic innego jak czekac pozniej wrzuce kilka fotek zobaczycie jakie ma dlugasne szkitki hehe a tak ogolnie to lozysko i szyjka w porzadku ale ze dobijam 15 tc to bede co 2 tyg chodzic na kontrole szyjki bo chce ten krazek mi zalozyc ale tez nie zawczesnie no i nie za pozno tak ze tylko kontrolowac szyjke bedzie kolejna wizyta dluzsza 3 stycznia

hmmm próbuje wkleić Wam obrazek,ale mi nie wychodzi...chyba komputer mi odmawia współpracy,albo ja tempa szczała nie potrafię tego zrobić....może jest tu jakaś obeznana babeczka i wesprze mnie wskazówkami??????????????

reklama
Do góry