reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

GOSIAK JA TEZ TAK MIALAM WG TESTU OWOLKE MIALAM MIEC W PONIEDZIALEK I WTYM SAMYM DNIU BYLAM NA USG A LEKARKA MOWI ZE JUZ PO OWOLCE A WG TEMP I OJAWOW BYLA W NIEDZIELE :baffled:OBIECALAM SOBIE ZADNYCH TESTOW A GLUPIA KUPILAM:angry:
BOBOFRUTEK TA TWOJA TEMP SLICZNA ALE MIERZYLAS RANO CZY POPLUDNIU? BO JA RANO MIALAM 36,9 A POPOLUDNIU 37,5 PODOBNO ZAWSZE TAK JEST

WY TESTUJECIE W PONIEDZIALEK A JA TO TAK PRZEZYWAM JAKBYM SAMA TESTOWALA:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bobofrutek głowa do góry. żaden dół. pozytywne myślenie to połowa sukcesu. ja zmieniam podejście nie szukam objawów, czekam co przyniesie los. mam nadzieje że dla nas wszystkich będzie łaskawy.

A długo się staracie? Kiedy testujesz?
popieram nie ma co szalec i sobie wmawiac trzeba z dystansem podejsc a sie uda

agnes ja sama nie wiem kiedy mam miec @. jak bylam u gina to mi powiedzial ze jak do 3.10 nie dostane to ze mam testowac ale sama nie wiem czy to za wczesnie. kiedys mialam cykle 35 dni teraz po braniu tabsow mialam ok 31 dni wiec juz sama nie wiem. No coz ja powiedziala zagubiona nie ma co szalec i trzeba czekac. A to czekanie jest najgorsze :-( losiczka temp mieszrylam po raz pierwszy z ciekawosci jaka mam dzis popoludniu, wiem ze nie powinnam ale ciekawosc mnie zjadala :-) agnes 1.08 odstawilam tabsy i od tej pory sie staramy.

gosiak -moim zdaniem juz po owulce !!!!!!!!!!!!!!pisałam o tych testach owu dziś rano jakoś,wiec cofnij sie wstecz kochana i przeczytaj !!
bobofrutek nie dołuj sie, uda sie i Tobie :) więcej wiary kotek
dziewczyny wieczorem czy po południu ZAWSZE jest temp. wyższa, po całym dniu nie może być inaczej:p dlatego prowadząc wykres cyklu mierzy sie systematycznie, o tej samej godzinie, po min 3 godz. snu :):):)

Kurcze ale sie źle czuję:(((((((((( strasznie mi słabo :(((((((((( położyłam sie ale i tak nie mięło :( no czuje sie taka niecierpliwa- straszne uczucie po prostu

hejka ale naskrobałyscie mam nadrabiania troszke hihi ale to dobrze ze forum tchnie zyciem:tak:
Ilonka bo mnie słuchaj jak mowie fasolka to fasolka a dzis sie nie przemeczam i nie pojde spac hihi
ja mam nadzieje i trzymam kciuki ze cały nasz wątek w tym miesiacu zaciąży &&&&&&&&&&&&&&&
a u mnie cos sie zaczyna owulka chyba powoli bo jajnik daje znac hurrrrrrrrrra :happy:tylko czycos z tego wyjdzie:-(

Ja chce suwaczek a mi nie wychodzi jego dzialanie :-( o dziala !!! Jupi :-)
Ilona ja tez mysle ze to fasolka w Tobie siedzi a moze i dwie fasolki :-)

Ostatnia edycja:
ilona myślę że fasolka u ciebie kiełkuje. mam nadzieje że dasz znać w niedziele jaki wynik. jakieś objawy poza zmęczeniem?
ja cierpliwie czekam do poniedziałku. ostatnio jak w zegarku dostawałam @ co 31 dni. wiec zobaczymy czy sie w poniedziałek rozkręci. jak nie to testuję.

dziewczyny kończę pracę i uciekam do domku. niestety w domu nie mam jeszcze neta. niedawno się przeprowadziliśmy i jeszcze nie miałam czasu tego załatwić.
mam nadzieję że jutro z rana będę miała co nadrabiać.

miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki:) po ciężkim dniem pracy:)

Myślałam że zasnę na stojąco ale teraz mi trochę przeszło.

Mam pytanie do dziewczyn świeżo zafasolkowanym.. Czy boli was brzuch?

Do góry