reklama

Zaczynamy staranka :)

a jeszcze dodam ze hormon Bhcg ZACZYNA ROSNĄĆ DOPIERO GDY ZARODEK SIE ZAGNIEZDZA, A ZAGNIEZDZENIE CZASEM TRWA NAWET DO 12 DNI( różnie podają ilość dni) OD OWULACJI, więc jesli miałas owulkę 13/14dnia i jesli doszło do zapłodnienia to aby zarodek sie zagnieżdził potrzebuje paru dni na to, u Ciebie był spadek temp, w dniu 19 ( może to oznaczać zagniezdzenie, choć nie u kazdej tak jest) czyli 5 dni temu a poziom BHCG dopiero zaczyna być wykrywalny po 48godzinach od zagniezdzenia , wiec nawet jesli jestes w ciąży to jest za wcześno aby test to wykrył, co innego beta :D
mam nadzieje ze po tym co napisałam , nabierzesz nadziei ciut ze nie wszystko stracone jeszcze !!!!!!!!!!

ale Ty mądra jesteś

reklama
eeee tam........ szkoda dziewczyny, bo sie załamała ze test negatywny, wiec musiałam ją jakoś do pionu postawić ze nic straconego :) najlepiej wykonać test w dniu @ albo po ... wczesniej to różnie może być!!!!!!! wiadomo ze nie każda tyle wytrzyma ale 4 dni przed @ to bedzie jasne ze bedzie negatywny !!!!!!!!! a po co sie niepotrzebnie dołować !!!!!

dzięki dziewczyny...troche we mnie tkneła nic nadzieji...nastepnym razem nie bede testu kupowac dopiero jak @ nie przyjdzie!!!
a tak wogóle PYSCEK ty tutaj chyba od niedawna??bo cie wczesniej nie widziałam...

witajcie, ale piszecie!!!! człowiek wróci z pracy, usiądzie do kompa i ma co czytać i czytać...

ja tez wczoraj po południu musiałam się zdrzemnąć, bo juz nie dawałam rady, ale ogólnie - SUPER!!!! póki co
miłego dnia Wam życzę - u nas słonecznie i nawet dość ciepło, tylko trochę wietrznie

hej dziewczyny! widze ze pisanie idzie wam nieźle. musiałam nadrobić sporo stron zaległości. tak trzymać. w końcu po to jesteśmy aby się wspierać i przesyłać pozytywne fluidki.

U mnie dzisiaj bez zmian. Generalnie zero objawów. Tylko ten ból krzyża. Chyba Zagubiona pisała że też tak ma to może to jednak jakiś znak;-)

dzisiaj postanowiłam zmierzyć też tempke Miałam 37,0 ale wczesniej nie mierzyłam więc nie wiem co to może znaczyć. Byle do poniedziałku nie przyszła @ to testuję

agnes- szkoda ze nie mierzysz temp od początku cyklu, tak to nie ma sensu brac pod uwagę tą temperaturę, poza tym mierzy sie od razu po przebudzeniu , nie wstaje sie z łózka, po min 3 godzinach snu :)
trzymam kciuki aby @ nie przylazła :)
testujesz w poniedziałek ???

aj kobitki moje hehe dopiero wstalam ;p
rano musialam leciec po siore do szkoly bo noge skrecila i do lekarza bo za tydzien wyjezdza na zawody taneczne do serbi ajj wiecej paniki narobila niz bylo to warte :-Dale tak to juz z dziecmi jest.
O 13 wrocilam do domu i myslalam ze do drzwi nie dojde akumlator mi padl ostatkami sil doczlapalam sie do wyrka hahahaha:zawstydzona/y:

agnieszka agnieszka test 4 dni przed @ ajj cierpliwosci kobietko troszku do niedzieli dasz rade nie zalamuj sie i nie stresuj

reklama
agnes ja tez sobie dzis mierzylam z ciekawosci ile mam i mam temp 37.3 i jestem w 20 dc. nie wiem tez co to oznacza i tez sobie wczesniej nie mierzylam. Dziewczynki nie krzyczec :-)
buziak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry