reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witajcie:-) Kolejny dzien z oczekiwaniem na fasolke przed nami, mam nadzieje ze szybko zleci do tych dwoch kreseczek:-) Ktora pierwsza testuje? Forum nam sie ladnie rozwinelo i oby z fasolkami tez tak bylo.
Ja musze leciec do ZUSu :( nie lubie zalatwiac spraw urzedowych bo za nerwowa jestem hihi.
Buziaki i milego dnia

kurcze posta mi wcięło !!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no więc od nowa..
zagubiona- każda ciąża jest inna, wiec mam nadzieje ze Twoje mulenie nie przerodzi sie w coś więcej !!!!!!!!!!!!!
Mnie niestety mdłośći i wymioty męczyły z Jasiem 7 miesięcy DZIEN W DZIEN do 12 w południe, no i w tych nieudanych ciążach tez nie odpuszczały:( wiec ja mam taki urok chyba juz :) ale teraz spróbuje brać witaminęB6 bo jej niedobór może wzmagać nudnośći i wymioty,
poza tym są teraz różne tabletki na takie dolegliwośći w ciązy wiec na pewno z nich skorzystam bo wiem ze ile razy bym nie była to za kazdym razem siedze ciągle w kibelku:( wiec juzsie nastawiam psychicznie na to
:)))))))))))
bobofrutek- ja testuje w niedziele /poniedziłek, ale z naciskiem na niedziele jednak :) ja nie lubię załatwiać nic w urzędach bo większość urzędników jest mega nieprzyjemnych !!!!!!!!!!!!! nie raz miałam nie przyjemną sytuację wiec dla mnie to koszmar !!!!!!!!!!!!!

a ja nie wiem kiedy zatestuje bo go nie kupie az bedzie mi sie spozniala@ :eek:
Viola ja mam nadzieje ze nie dojdzie do szefowej bo wiesz ludzie roznie na to reaguja aby sie nie okazało ze ona pomysli ze to ukrywasz
ja co do owulki to mam sluz zawsze przewaznie szczyt 11 dc przy cyklach 27
jeju jak fajnie cieszyc sie zwami ciazami ja to chcialabym sie nawet wykonczyc przy kibelku aby zajsc haha:-D
Ilonka skarbie ty mój a ta tempka to co ?? ja Ci mówiłam że to Ty bedziesz przesyłać pierwsza fluidki:tak:

Ostatnia edycja:
witajcie :-)
dziękuję za przyjęcie mnie do grona staraczek i szczęściar :-) widzę,że wielkie testowanie na forum się zaczyna pomalutku ... trzymam kciuki za Was aby były II kreseczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& , ja jak narazie nie testuje bo dopiero co @ ode mnie się odczepiła :-D teraz tylko czas oczekiwania na staranki :-)
miłego dnia Wam życzę

Pyscek a kiedy mniej wiecej Ci ma wypasc @?? jak mi sie dobrze zdaje to tez troszke sie starasz i co na to lekarze??

teraz to @ ma przyjść w połowie października, ale mam nadzieje że nie przyjdzie że będą II kreseczki :-)
tak staramy się już kilkanaście miesięcy - jak chodziłam do jednego gin nic nie robiła w kierunku aby nam pomóc - tylko pocieszyła słowami że do pół roku zawsze przy staraniach się nie udaje :wściekła/y: więc zmieniłam lekarza i ten jest w 100% super, zawsze jak jestem na wizycie bada mnie pod kontem ciąży podpowiada co mam robić, jak coś jest nie tak daje mi lub mężowi tabletki / maście itd... więc zobaczymy tym razem w tym cyklu jak nam pójdą staranki ... wiem że zawsze jak do niej pojadę usłyszę miłe słowa otuchy i zachętę do dalszych starań :-)

Aguś- proszę mnie tu nie nakręcać :P hehe ale wiem, ja Cię nakręcałam w poprzednim cyklu wiec teraz sie odpłacasz :P;-):-p cwaniara :P:P:P:P:P:P:P
No i TY to sie bierz do roboty a nie padasz wieczorkiem w TE dni :P
Pyscek - do takiego lekarza aż chce sie iść prawda??????:) Ja Ci juz juz od dawna mówię ze z pomocą tej gin i leków zajdziesz bardzo szybko, w tym cyklu ??????
Bo TY chodziłaś do tej co Ja , i Ja też zmądrzałam i zmieniłam gina i dopiero ON dał mi skierowania na badania , bo Pani O. uważała ze nie ma sensu robić badań bo 2 poronienie to jeszcze nie tragedia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a niech sie wypcha hihii :):):):)

reklama
pyscek no to my rowno jedziemy ja testuje niby 14 pazdziernika niby testuje ha ha a tu jeszcze sie staranka nie zaczely no moze wczoraj byly takie inne tam za 3 dni powtorka a za 5 to juz ziemnia sie bedzie trzesla:-);-):-) a mi wlasnie przyslali rowerek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry