bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
losiczka no to zycze owocnych staranek
oby ta ziemia tak sie trzesla zebym ja to trzesienie czula w mojej dzielnicy :-) a co do rowerka to by mi sie tez przydal bo odkad jestem na L4 to utylam niczym swinka :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aguś- proszę mnie tu nie nakręcaćhehe ale wiem, ja Cię nakręcałam w poprzednim cyklu wiec teraz sie odpłacasz
;-)
cwaniara
![]()
No i TY to sie bierz do roboty a nie padasz wieczorkiem w TE dni![]()
Pyscek - do takiego lekarza aż chce sie iść prawda??????Ja Ci juz juz od dawna mówię ze z pomocą tej gin i leków zajdziesz bardzo szybko, w tym cyklu ??????
Bo TY chodziłaś do tej co Ja , i Ja też zmądrzałam i zmieniłam gina i dopiero ON dał mi skierowania na badania , bo Pani O. uważała ze nie ma sensu robić badań bo 2 poronienie to jeszcze nie tragediaa niech sie wypcha hihii
![]()
hey wam...nie mam siły was czytac wogóle na nic nie mam siły...nie wytrzymałam wczoraj...zrobiłam test wiem ze za wczas i ze wieczorem w dodatku...i oczywiscie negatyw...bek i załamka...a jeszcze miałam nadzieje...