reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam rano jak zwykle z poranną kawką:) (jeszcze mi smakuje) hihi

U nas też zimno 14 stopni.

Losiczka ja dobrze się czuję trochę brzuch pobolewa czasami ale to chyba nic złego... pozatym piersi no i spanie:)

Sylwia
może to zagnieżdżenie mnie też tak w brzuchu kuło coś z 2 tyg temu życzę ci tego:) &&&&&&&&

Zaraz do pracy kilku dziewczynom powiedziałam o ciąży a szefowej chce powiedzieć za tydzień jak dostanę od lekarza papierek. Mam nadzieje że do tego czasu nie dojdą ją żadne słuchy...

Ja córkę urodziłam 3 tyg wcześniej przez cesarkę miałam wywoływany poród teraz pewnie też mnie czeka cesarka...

Zobaczcie na moją tempkę to nie dziwne ?nie powinna wzrastać?

Ilonka ale twoja tempka no no:) trzymam kciukasy:) &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
viola- tempka jest ok, dobrze ze nie spada, a wzrastac tez nie musi !!!!!!najlepiej juz nie mierz jej tylko mysl o dzieciatku :)
Ja rodziłam ok 2 tyg przed terminem , miałam wywoływany poród :) z czego sie bardzo cieszę bo urodziłam 4 godziny po pierwszym skurczu ( a dodam ze pierwszy skurcz miałam od razu po podaniu oxytocyny ) z miesiac juz chodziłam z 3cm rozwarciem, wiec lekarz mi mówił ze juz miałam 30% porodu za sobą :) na koniec miałam krwotok, a szycia krocza na szczęście nie czułam bardzo,bo pewnie bym tam przez okno im wyskoczyła :-D
Ja chce to przezyć jeszcze raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agnieszko2 ja dzisiaj to mam dopiero 4dc wiec do nastepnej @ jeszcze a jeszcze tzn ja nie chce jej dostac ale wiecie jak to jest

ilonko no twoja temp cudenko jak ikubatorek do fasolki:-)

dziewczyny poradzcie mi kupilam testy lh ale innej firmy i w jednych pisza ze w cyklach 26d testowac na 9 dc a w tych co mam ze na 10dc nie kumam jak jest u was?

Losiczka ja mając krótkie cykle testowałam od 8 dnia a 11 miałam owulkę jak masz dużo testów możesz zacząć 8dc lub 9dc i mierz sobie dalej tempkę zaobserwujesz spójność między temp a testami i poznasz bardziej swoje ciało i do tego śluz:) I dzidzia murowana:)&&&&&&&&&&&&&

violu no wlasnie ja mam dylemat bo wg temp i objawow swojego ciala w ostatnim cyklu owolacje mialam 11dc a test owu pokazal grube ii krechy na 12dc czylo owulka miala byc 13dc a ja 13 dc bylam u ginekologa i powiedziala ze pechezyk maly czyli byl po wiec nadal nic nie wiem a temp nie mierze bo sie denerwuje:-(

losiczka- ja tak miałam,tempka sluz ból wszystko na owulkę a kreski identycznie ciemne wyszły mi chyba 2 dni później , i tak sie własnie czasami dzieje ,wiec ja juz nie robie tych testów, tylko tempka !!!!!!!!

Warto tez pamietac ze test owulacyjny wcale nie wskazuje maksimum stezenia LH. On tylko stwierdza ze stezenie LH przekroczylo pewien zalozony przez producenta prog. Czesto dziewczyny obsrwuja pozytywny wynik testu owulacyjnego przez kilka dni co oznacza ze zwyczanie dlugo utrzymuje sie u nich wysoki poziom LH.

Hej wszystkim...
ale poszalałyście wczoraj z pisaniem.... mnie wieczorem ciężko dopaść kompa ( mąż ).hehehe
W Krakowie ponuro, szaro, mglisto... piję kawkę ... zabieram się do pracy ....
Postanowiłam nie pić na nadchodzącej imprezie...
pozdrawiam :)

CZYLI SPADEK TEMP A POTEM WZROST OZNACZA ZE OWULACJA BYLA W NAJNIZSZEJ TEMP? CZY W DNIU PIERWSZEGO WZROSTU?:baffled:

BO U VIOLI WYCHODZILO DZIEN PO SPADKU TEMP A ILONKO U CIEBIE W DNIU SPADKU MATKO JAKA JA NIE KUMATA JESTEM CHODZI MI O TO ZE DLA MNIE MA TO ZNACZENIE BO JA PLANUJE PLEC JAK WIECIE:-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewuszki

ciesze sie ze podobaja sie wam bocki ja bym tam niebieskiego wolala :-), ale najwazniejsze by tym razem bylo wszysko ok i poczekalo w brzusiu do terminu.
Dzisiaj jakas taka dziwna jestem za oknem ponuro, napewno zimno ale mi goraco jest hehe wiec zimna nie czuje :rofl2:, strasznie plecy mnie bola, najbardziej odcinek ledzwiowy, do tego muli mnie.

reklama
losiczka no teoria jest taka ze owulacja wypada w ostatni dzien śluzu płodnego czyli w szczyt śluzu BJ , no nie wiem co Ci powiedzieć, musicie próbować tak jak pisałaś na 9 d dniu stop ze starankami i juz, mam nadzieje ze szybko zaskoczysz, bo ciężko trafić !!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

zagubiona- a jak przechodziłaś poprzednią ciązę?????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry