reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Zagubiona to strasznie dużo ten lekarz bierze ja płacę za wizytę 140 od A do Z

Ilonka
już nie tylko Losiczka nas myli hihi

Katrina
ja też za tydzień idę do gina we wtorek

Zagubiona to strasznie dużo ten lekarz bierze ja płacę za wizytę 140 od A do Z

Ilonka
już nie tylko Losiczka nas myli hihi

Katrina
ja też za tydzień idę do gina we wtorek

no troche ale do innego nie pojde bo powiem szczerze reszta to konowaly ktorzy uwazaja ze jak maja dr przed nazwiskiem to sa bog wie co, tez sobie licza a co doczego to do poronien sami sie przyczyniaja

Pyscek mi się udało w 2 cyklu:)

Zagubiona co racja to racja jak zaufany to dobrze trzeba płacić :)
Ja mojemu też ufam 6 lat chodze do niego w maju mnie operował i jest przy porodzie( mnie prawdopodobnie czeka cesarka i mam nadzieje że on będzie odbierał)

dziekuje ale powiem ci ze troche dziwnie sie czuje troche mi glupio bo nie to ze kilka dni temu dopiero dolaczylam do dziewczyn to wy sie staracie juz po kilka cykli a ja za pierwszym razem, tak jakos nie wiem jak to wytlumaczyc :-p

Pyscek mi się udało w 2 cyklu:)

Zagubiona co racja to racja jak zaufany to dobrze trzeba płacić :)
Ja mojemu też ufam 6 lat chodze do niego w maju mnie operował i jest przy porodzie( mnie prawdopodobnie czeka cesarka i mam nadzieje że on będzie odbierał)

powiem ci ze ja zawdzieczam bardzo duzo mojemu lekarzowi, niestety nie mogl asystowac przy mojej cc ale zadzwonil do najlepszej pani ginekolog w szczecinie i specjalnie dla mnie w czasie urlopu przyjechala cc przeprowadzic, do tego czuwało nade mna 5 ginekologow. no i caly czas informowal mnie co z malym bo ordynator patologii wczesniakow jest jego przyjacielem tak ze nawet jak by 5 stow bral to bym chodzila do niego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry